POLJUBILA DEČKA, PA PALA MRTVA! Otkriven UZROK SMRTI, porodica neutešna: Prvi put se zaljubila, a to ju je koštalo života!
Foto: Shutterstock

TUGA

POLJUBILA DEČKA, PA PALA MRTVA! Otkriven UZROK SMRTI, porodica neutešna: Prvi put se zaljubila, a to ju je koštalo života!

Ludi svet -

Sve je bilo savršeno, dvoje mladih su se zabavljali a onda u jednom momentu se desio samo muk. Ovaj neočekivan i veoma žalostan događaj dogodio se 2012. kada je Mirjam Dukre-Lemej bila na žurci u Montrealu sa svojim novim dečkom.

Samo nekoliko minuta nakon što je poljubio, Mirjam je počela da ostaje bez vazduha. Prema izveštaju iz istrage, nije joj radio inhalator, a kod sebe nije imala lek koji je mogao da joj pomogne u takvim situacijama.

Njihova veza je bila sveža i Mirjam mu nije stigla da dečku za svoje alergije, a tog su dana nakon žurke otišli do njegove kuće. Dok se ona spremala za krevet on je pojeo sendvič u kojem je bilo maslaca od kikirikija, a nakon toga je oprao zube. Hitna je stigla za osam minuta, ali uprkos pokušajima, Mirjam je preminula jer joj je mozak ostao bez kiseonika, piše Independent.

- Uvek je živela normalnim životom, a sa sobom je uvek imala svoj lek i svi su znali za njenu alergiju - ispričala je neutešna majka i dodala:

- Sve je išlo dobro u njenom životu, rekla mi je da se zaljubila. Bio je to prvi put da sam videla svoju ćerku s takvim sjajem u očima.

(Kurir.rs/Srbijadanas)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track