OVA ŽENA SE OSEĆA KAO KONJ I ŽELI DA IMA KOPITA UMESTO STOPALA: Preti tužbom DRŽAVI, a sve zato što neće da joj pruže OVO!
Foto: Printscreen YouTube

Da li je moguće?

OVA ŽENA SE OSEĆA KAO KONJ I ŽELI DA IMA KOPITA UMESTO STOPALA: Preti tužbom DRŽAVI, a sve zato što neće da joj pruže OVO!

Ludi svet -

Transrodna žena po imenu Karen, koja se oseća kao konj, želi da joj ugrade kopita kako bi ugođaj bio potpun i kako bi zadovoljila svoje psiho-fizičke afinitete. Ona živi u Francuskoj i postala je poznata preko platforme TikTok, ali njena istorija datira još iz 2015. kada je objavljen dokumentarac pod nazivom “Biće konj”.

Tamo se mogu videti nekoliko ljudi okupljeni na jednom mestu, gde se ponašaju kao konji u takmičenju pod nazivom “Poni igra” u kojem Karen i ostali učesnici hodaju četvoronoške, stavljaju sedla na leđa, pa čak i vuku kočije.

Cilj ovog dokumentarca je da izvrši pritisak na francusku Vladu da pokrije sve troškove estetskih operacija za transformaciju u konja, što uključuje implantaciju kopita u kosti stopala. Karen je u dokumentarcu rekla da želi da živi kao konj i da je od svoje sedme godine opsednuta tom idejom.

Karen, inače transrodna osoba, kaže da je najpre platila tretman za promenu fizionomije, a zatim je išla i na operacije. Voli da nosi dugačak rep koji joj ide od struka i želi da na stopala ugradi kopita. Želi da francuska Vlada plati njene operacija, a ukoliko se to ne desi, spremna je da ode na sud jer se oseća diskriminisanom.

(Kurir.rs/Srbijadanas)

Bonus video:

00:20

Konj galopira nasred obilaznice oko Čačka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track