BILO JU JE SRAMOTA DA OVO URADI PRED DEČKOM: Dve godine je to čuvala u SEBI, a onda završila na OPERACIJI zbog UŽASNOG bola!
Foto: Printskrin/Instagram

BILO JU JE SRAMOTA

BILO JU JE SRAMOTA DA OVO URADI PRED DEČKOM: Dve godine je to čuvala u SEBI, a onda završila na OPERACIJI zbog UŽASNOG bola!

Ludi svet -

Mnoge devojke se osećaju neprijatno kada prvi put moraju da puste vetar ispred svog dečka, ali je jedna 19-godišnjakinja morala da bude hospitalizovana nakon što je dve godine odbijala da pusti vetar ispred svog dečka.

Naime, Kara Klark je sve svoje vetrove zadržala u sebi jer se stidela da ispušta eventualni neprijatan miris pred dečkom, ali je ova metoda dovela do rupture njenog slepog creva i hitne pomoći:

- Držala sam ih u sebi, ali nisam mislila da bih zbog toga bila u bolnici - rekla je Klara za Njujork post o svom opasnom nagomilavanju gasa.

Rekla je da je prvi put shvatila da nešto nije u redu nakon što je doživela „ekstremni bol u stomaku“ dok je radila u svom kafiću prošlog meseca. Uplašena, tinejdžerka je pozvala lekara, koji ju je potom uputio u bolnicu.

- Toliko me je boljelo da nisam mogla da zadržim suze - otkrila je Klara

- Šepala sam i hodala svs pogrbljena.

Tada je odlučila da prizna lekarima svoju naviku da drži vetar i objasnila:

- U bolnici sam počela da krivim svog dečka jer uvek držim vetrove uz njega. Zajedno smo dve godine i još uvek je tako.

Puštanje vetrova
foto: Printscreen

Naknadni testovi krvi su otkrili da joj je slepo crevo puklo i da će morati da se podvrgne operaciji da bi ga uklonila. Još uvek nije jasno šta izaziva nevolje, ali lekari kažu da može biti uzrokovana kada je cev koja povezuje vaše debelo crevo i slepo crevo blokirana ili zarobljeni stolicom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track