ANGAŽOVALI STRIPTIZETU ZA DEČIJI ROĐENDAN?! Dete je kiti parama, dok roditelji ODUŠEVLJENO snimaju! ŠOKANTNI snimci obišli svet!
Foto: Shutterstock

šok

ANGAŽOVALI STRIPTIZETU ZA DEČIJI ROĐENDAN?! Dete je kiti parama, dok roditelji ODUŠEVLJENO snimaju! ŠOKANTNI snimci obišli svet!

Ludi svet -

Nekada dečije rođendanske zabave nisu mogle da prođu bez "Spajdermen" ili "Barbika" torti, mnogo balona, dečije graje, "srećnici" su imali priliku da za svoj rođendan ugoste klovna ili mađioničara koji će izvesti par trikova.

Obično su mesto rođendanskih proslava za decu bile igraonice sa toboganima i šarenim loptama, a kasnije je "u trendu" bilo slavlje u popularnim restoranima brze hrane. Na društvenoj mreži Tviter nedavno je postala viralna fotografija sa jedne savremene proslave dečijeg rođendana koja je zaprepastila sve tviteraše.

Naime, na fotografiji, za koju se ne zna gde je tačno nastala, u prvom planu se vidi obnažena striptizeta koja svoj donji veš, koji je već okićen novcem, drži jednom rukom i čeka da devojčica koja se nalazi odmah pored nje stavi preostali novac u njen donji veš. U drugom planu, iza striptizete i devojčice, nalaze se baloni i roditelji koji sa osmehom, koji svojim mobilnim telefonom beleže ovu situaciju.

Twitter
foto: Printscreen/Twitter

Ova fotografija pokrenula je lavinu negativnih komentara, ali tek nakon nekog vremena uočen je pravi problem koji je ovu diskusiju učino viralnom. Naime, mnogi smatraju da je angažovanje striptizete za dečiji rođendan direktno dovodi do problema modernog društva - seksualizacije dece.

Jedan od komentara je skrenuo pažnju na to.

- Znate, ovo stvarno nema nikakve veze sa gej ili strejt. Nije bitno da li je striptizeta ovde cis ili trans ili drag. Deo ove slike zaokružen zelenom bojom je manje zabrinjavajući. Deo ove slike zaokružen crvenom bojom je problem. RADI SE O SEKSUALIZACIJI DECE! Prokleti bili - napisao je jedan od komenatatora.

U nastavku diskusije pojavio se i video zapis "Drag kraljice", koja, obučena u crveni, uzani, kombinezon od lateksa, provokativno igra na dečijem rođendanu dok ih dodiruje i indirektno poziva na ples, a ovaj snimak nastao je u Teksasu.

Kurir.rs / M. P.

Bonus video:

00:22

DOJAVE O BOMBAMA NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU: Na udaru osvnovne škole

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track