DOBILA TORTU NA POKLON, A KADA JU JE ISEKLA DOČEKAO JE JEZIV PRIZOR: Internet gori jer mnogi misle da su u pitanju VRADŽBINE!
Foto: Printscreen

užasno!

DOBILA TORTU NA POKLON, A KADA JU JE ISEKLA DOČEKAO JE JEZIV PRIZOR: Internet gori jer mnogi misle da su u pitanju VRADŽBINE!

Ludi svet -

Meksička influenserka Ešli Arisdelsi, devojka koju na TikToku prati preko milion i po ljudi, doživela je nedavno veliku neprijatnost. Iznenađenje u vidu torte, trebalo je da bude prijatno i ukusno, a pretvorilo se u noćnu moru svake žene.

Naime, ispostavilo se da je taj mladić poslasticu namerno napunio crvima, što je Ešli šokiralo i rasplakalo. Čime je to zaslužila, ostalo je nejasno, ali se priča tu ne završava jer su joj sujeverni pratioci poručili da je svrha tog čina bila bacanje kletve.

@soyashlyoficial_

CUIDADO! Que no te pase lo que me pasó a mi.

♬ sonido original - soy Ashly Oficial

- Ovo me je užasno rastužilo jer nikad nisam dobila poklon. Ne razumem zašto bi mi to neko uradio - rekla je uznemirena devojka, pa dodala:

- Kada mi je taj pratilac uručio tortu, smesta je otišao.

- Nije hteo ni da se fotografišemo, ništa. I bojim se da su ljudi u pravu kada mi govore da je u pitanju nešto vezano uz magiju - rekla je Ešli Arisdelsi, čije reči prenosi portal "El Universal".

- Čuvaj se. Očito je u pitanju nešto lično. Taj tip je uložio jako puno truda da ovo složi i dostavi - poručila joj je jedna žena.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:13

Luna i Marko oduvali svećice sa Mijom, torta od 4 sprata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja