OTIŠAO SAM NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM KAD SE DESILA KATASTROFA: Sve je bilo super dok drugi muškarac nije došao i razotkrio je!
Foto: Printskrin Tik Tok

Da li je moguće?

OTIŠAO SAM NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM KAD SE DESILA KATASTROFA: Sve je bilo super dok drugi muškarac nije došao i razotkrio je!

Ludi svet -

Korisnik TikTok-a poznat samo po korisničkom imenu Pattislap23 pridružio se izazovu ove društvene mreže koji od korisnika zahteva da ispriča priču o najgorem sastanku na kojem je ikada bio.

- Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Otišao sam na prvi sastanak sa devojkom, sve je bilo super, zabavili smo se, otišao sam da platim račun i morali smo da idemo u bioskop... - mladić počinje.

Odjednom je nepoznati muškarac ušao u restoran i seo sa njima za sto, a devojka je postala „bleda kao duh“, opisuje on. Pitao ga je da li može da mu pomogne, a čovek je rekao da upravo sedi na sastanku sa suprugom.

- Pitao sam je da li je to zaista njen muž, pokušavala je da nađe neki izgovor, ali stvari su se samo pogoršale. Najbolji deo je bio kada je njena ćerka pritrčala i sela u njeno krilo:

Patrik
foto: Printscreen

Kako piše The Sun, devojka je bila u braku sedam godina, živela je sa mužem i ćerkom, ali je, očigledno, želela malo zabave sa strane. Korisnici su bili šokirani njegovim iskustvom, ali su zaključili da je bolje ovako nešto saznati na prvom sastanku nego kasnije, kada se razviju osećanja. Kasnije je objavio još nekoliko video zapisa u kojima je rekao da je muškarac odmah tražio razvod od svoje žene, a Peti je ostao u kontaktu s njom i čak ga je jednom upoznala sa svojom prijateljicom sa kojom je sada u vezi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track