ŽENA S DVE VAG*NE OTKRILA KAKVE MUKE IMA U KREVETU: Sve mora da radi DUPLO, a reakcije muškaraca su potpuno NEOČEKIVANE!
Foto: printscreen

NEVEROVATNO

ŽENA S DVE VAG*NE OTKRILA KAKVE MUKE IMA U KREVETU: Sve mora da radi DUPLO, a reakcije muškaraca su potpuno NEOČEKIVANE!

Ludi svet -

Žena po imenu Lijen Bel (37) ima dve vagine, dve materice i dva grlića, a ovu činjenicu iskoristila je da bi počela da zarađuje preko popularne platforme "Onlyfans", a kako tvrdi, zarađuje vrlo dobro.

- Zapravo, dobro zarađujem zbog dve vagine - rekla je Lijen u jednom od videa koje je objavila na TikToku, gde inače često objavljuje razne informacije u vezi sa svojim stanjem, kako bi edukovala ljude, pa i odgovara na razna pitanja koja joj postavljaju.

- Imam dve menstruacije, moram da uradim dva Papa testa, što je zaista nezgodno. Moram da nosim i dva tampona i u suštini, sve radim duplo - pojašanjava ona.

Kako prenosi "Mondo", Lijen kaže da su i muškarci i žene na TikToku fascinirani činjenicom da ima dve vagine, ali da zbog svog stanja nema sreće u ljubavi. Štaviše, nekim muškarcima je odbojno njeno stanje, pa su zbog dve vagine prekidali vezu.

Ali, ono što je posebno zainteresovalo njene pratioce na mrežama su njena seksualna iskustva, a Lijen ističe da zbog njenog stanja odnos može biti bolan za muškarce.

- Kada smo pokušali da imamo odnos, moj prvi dečko je udario u ’zid’, za koji tada nismo znali da je septum koji razdvaja moje dve vagine i vrlo je oštar. To je bilo veoma bolno za njega i rekao je da to više neće raditi - ispričala je ova žena, dodajući da dve vagine i nisu "san snova" muškarcima, kako bi mnogi pomislili.

Lijen ističe da je već sa 14 godina, kada je dobila prvu menstruaciju, znala da je nešto u njoj drugačije.

- Kada sam stavila tampon, udario je u ’zid’, a dešavalo se nekad i da uđe stranom. To mi je bilo veoma čudno - priznaje ona.

Ova žena obično ima dve menstruacije svakog meseca, a da ima dva reproduktivna sistema je saznala kada je imala 28 godina i otišla je kod ginekologa da bi stavila spiralu.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track