PROCUREO SNIMAK PROFESORA I UČENICE! Oboje izbačeni iz škole istog trenutka: Škola i njegova žena saznali poslednji! (VIDEO)
Foto: Twitter/ Naija

Da li je moguće?

PROCUREO SNIMAK PROFESORA I UČENICE! Oboje izbačeni iz škole istog trenutka: Škola i njegova žena saznali poslednji! (VIDEO)

Ludi svet -

Ruski pilot je otpušten jer je snimio seks snimku sa kadetkinjom u pilotskoj kabini.

Letačka škola civilnog vazduhoplovstva u Sasovu otpustila je instruktora letenja i njegovu učenicu jer su avion prebacili na autopilota kako bi mogli da snime sebe u seksu.

Oženjeni 28-godišnji pilot ubedio je 21-godišnju pripravnicu da ima seks sa njim u zamenu za dodatne časove letenja. Njih dvoje su bili u kokpitu aviona Cessna 172 u ruskoj federalnoj oblasti kada su snimili svoju igrariju, navodi lokalni novinski sajt Gazeta.

Škola letenja Sasovo ih je izbacila nakon što su ih drugi prepoznali na video snimku koji je objavljen na mreži. Lokalni mediji preneli su da je instruktor, koji je bio oženjen, ubedio studentkinju da ima seks sa njim nakon što je obećao da će joj dati dodatno vreme za let.

Ona je navodno u početku odbila jer je bio oženjen, ali je kasnije popustila kada je ponudio dodatne časove.

Na pitanje šta se dogodilo, mlada žena je tvrdila da je autopilot bio uključen i da su se samo ljubili i grlili. Kasnije je tvrdila da je to bilo jednokratno i da se nije ponovilo.

Skandal je izbio na videlo kada se posvađala sa jednim od svojih kolega kadeta, koji je potom odlučio da objavi na internetu kako bi se osvetio, prema lokalnim medijima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track