ZBOG NJEGOVE STALNE ŽELJE ZA VOĐENJEM LJUBAVI NE STIŽE NIŠTA DRUGO DA RADI! Devojka progovorila o mukama koje ima sa partnerom
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

ZBOG NJEGOVE STALNE ŽELJE ZA VOĐENJEM LJUBAVI NE STIŽE NIŠTA DRUGO DA RADI! Devojka progovorila o mukama koje ima sa partnerom

Ludi svet -

Medicinska radnica Viki tvrdi da je toliko privlačna svmo dečku, Lukasu Martinsu, da on ima i do 100 erekcija dnevno, te da nije bito gde su i šta rade, on jednostavno želi da spava sa njom i ona ne može ništa da uradi da umanji njegov veoma veliki libido.

Njih dvoje su se inače sasvim slučajno upoznali u jednoj prodavnici 2020. godine i od tada su u vezi. Žive odvojeno, ali se veoma često viđaju, a Viki kaže da "nema odmora" zbog Lukasovih konstantnih erekcija. Ona ističe da njega može da uzbudi bilo šta, dok kod kuće gledaju film ili su negde napolju u kupovini.

100 erekcija dnevno
foto: Printscreen

- Od početka naše veze, on ima erekcije gde god se nađemo, i to između 50 i 100 dnevno. Tek što sednemo da gledamo film, šetamo ulicom ili idemo sa prijateljima na kafu, on ima erekciju. Ponekad ga je stid, ali se on tome samo nasmeje - kaže Viki.

Viki kaže da njegova stalna želja za seksom utiče na njen život u smislu da joj je teško da stigne da obavi sve obaveze, a da ispuni i njegove želje. Razgovarali su i sa lekarom, ali da je utvrđeno da se iza tolikih erekcija ne krije nikakav medicinski razlog, a Lukas kaže i da mu se to nije dešavalo dok nije upoznao Viki.

- On ima erekcije svuda – u prodavnicama, restoranima, teretani, nema pauze i pitala sam se da li je tako i kod drugih parova. U krevetu je isto, može da legne na spavanje sa erekcijom i da se tako probudi, iako radi noćne smene, ništa se ne menja. Razgovarala sam sa njim o tome – on kaže da će to samo produbiti bliskost među nama i ja u to verujem, prosto me želi sve vreme - kaže Viki.

- Mislim da je to prirodno, imam predivnu ženu pored sebe – ona je boginja, dovoljno je samo da me pogleda ili mi nešto kaže i gladan sam je. To nije uobičajeno, ali to je do žene koju imam pored sebe, do toga kako se osećam pored nje - poručuje Lukas.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track