NE MOŽE DA IZDRŽI NJEGOV LIBIDO, PA MU JE KUPILA S*KS LUTKU! On uživa s obema: Od snimaka zarađuju više od DEVET MILIONA mesečno
Foto: Printscreen YT

NEVEROVATNO

NE MOŽE DA IZDRŽI NJEGOV LIBIDO, PA MU JE KUPILA S*KS LUTKU! On uživa s obema: Od snimaka zarađuju više od DEVET MILIONA mesečno

Ludi svet -

Nije redak slučaj da se libido partnera ne slaže, odnosno da se bitno razlikuju oko toga koliko seksa želi svako od njih. Neko će poludeti pokušavajući da održi korak sa zahtevnim partnerom u krevetu, ali ima i onih mudrijih, poput Čar Grej, koja je mudro smislila kako da se oslobodi pritiska u danima kada nije raspoložena za seks. Naime, ona je suprugu kupila gumenu seks lutku koja liči na nju, piše Mirror.

Di
foto: Printscreen YT

Ova 23-godišnja žena potrošila je oko 1.500 funti, odnosno oko 209.000 dinara, na svoju dvojnicu za supruga Kaluma (28). Već kažu da se Di pokazala kao odličan način da začinite stvari bez seksa sa drugom osobom.

Štaviše, oboje tvrde da im je gumena lutka „zapalila seksualni život” i redovno je „pozivaju” kada se odluče na jedan brzi seks. Inače, par zarađuje za život na Onlyfan tako da će se Di (kako su nazvali novom igračkom njenog muža) sigurno isplatiti, jer bi njihove priče u spavaćoj sobi mogle da postanu 'sočnije' i još zanimljivije sledbenicima.

Di
foto: Printscreen YT

Čar i Kalum zarađuju i do 70 hiljada funti (9.800.000 dinara) mesečno na stranici na kojoj objavljuju. Kažu da su na ideju da nabave seks lutku došli nakon razgovora o grupnom seksu, oko čega je Čar oklevala, plašeći se da bi mogla postati ljubomorna. Sada se prema Di ponašaju kao prema stvarnoj osobi: oblače je u donji veš i haljine, vode je sa sobom kada idu u vožnju i zajedno gledaju svoju omiljenu seriju 'The Inbetweeners'.

Di je takođe redovan na njihovoj stranici i postao je hit sa njihovih 2000 pretplatnika. Međutim, bilo je i negativnih reakcija na ovu njihovu odluku, pa njih dvoje kažu da im je svejedno šta drugi misle, jer ih odluka da je uvedu u seksualni život "pali".

1 / 8 Foto: Printscreen YT

- Kao i većina devojaka, brinula sam se da će biti teško da vidim Kaluma sa drugom ženom. Tada smo zajedno odlučili da kupimo lutku i to je definitivno poboljšalo naš seksualni život. Kalum ima visok seksualni nagon i ako nisam raspoložena, tu je Di. Ali oboje volimo da eksperimentišemo sa tim. Ona za nas nije 'samo lutka', mi smo vezani za nju. Ona je pomogla da ojačamo našu vezu i zapalila naš seksualni život - komentariše Čar.

Zanimljivo je da su pre Di već posedovali seks lutku, ali im to nije toliko značilo jer nije bilo realno kao Di. Najvažnije im je da između njih i lutke ne može biti ljubomore, jer kada je u pitanju seks, sa njom nema emocija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track