BITI GOLA SA SVOJOM ĆERKOM JE TAKO PRIRODNO ZA MENE! Majka i njena kći ŠOKIRALE SVET i tvrde da je to NORMALNO: To nas ZBLIŽAVA!
Foto: Printscreen

HODAJU GOLE PO KUĆI

BITI GOLA SA SVOJOM ĆERKOM JE TAKO PRIRODNO ZA MENE! Majka i njena kći ŠOKIRALE SVET i tvrde da je to NORMALNO: To nas ZBLIŽAVA!

Ludi svet -

Popularna emisija na TLC-u "sMothered" otkrila je celom svetu jako neobičnu priču o majki i ćerki, koje su, neki bi rekli i preterano, bliske.

Majka i ćerka
foto: Printscreen

Ćerka Paula, koja ima 27 godina, otkrila je da je nerazdvojna od svoje 46-godišnje majke Fransis, pa je poručila:

- U savršenom svetu provodila bih sve sate u danu sa mamom, gola i u krevetu. U Kolumbiji je sasvim uobičajeno videeti svoju porodicu golu. Zbog toga smo još bliže.

U pomenutoj emisiji gledaoci su mogli da vide kako majka i ćerka uživaju ujutru u smutiju u krevetu, sa malo ili bez imalo odeće.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Kuvale smo i čistile gole - dodala je ćerka.

Mama Fransi je istajka da ne bi mogla da zamisli kako drugačije da provodi vreme sa svojom ćerkom:

- Biti gola sa svojom ćerkom je tako prirodno za mene. Osećam da je naša veza posebna kao da smo jedna osoba. Znam sve o Pauli. Znam čak i kad ide da obavi veliku nuždu.

Zajedno su prošle toga, te su oduvek vrlo bliske, ali ova neobična navika dodatno ih je povezala.

- Osećam da smo tako bliske jer kada smo se preselile u Ameriku, bile smo samo ona i ja. Imala sam samo devet godina. Preseliti se u sasvim drugu zemlju i naučiti sasvim drugi jezik, sve je bilo stvarno teško. Od tada smo super bliske - naglasila je ćerka.

"Uvek sam za za bliskost s mamom, ali postoji granica”, “Ali ona je bila gola pred snimateljima! Kakva glupost", bili su samo neki od komentara gledalaca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:25

KIKINA MAJKA UŽIVO NA KURIR TV OTKRILA ŠTA SE DESILO KOBNOG DANA! Moja ćerka nikad ne bi pokušala da se ubije OVO ĆE VAS ŠOKIRATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track