ŽENA NAPASTVOVANA U REDU ZA KRALJIČIN ISPRAĆAJ: Osetila da je nešto dodiruje, a onda iza sebe videla POLNI ORGAN!
Foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

manijak

ŽENA NAPASTVOVANA U REDU ZA KRALJIČIN ISPRAĆAJ: Osetila da je nešto dodiruje, a onda iza sebe videla POLNI ORGAN!

Ludi svet -

Mladić je zadržan u pritvoru nakon što se pojavio na sudu na kom se našao zbog optužbi za seksualno napastovanje i uznemiravanje, ali da stvar bude još gora, mesto na kome je identifikovanje ovo krivično delo je tokom ispraćaja kraljice Elizabete.

Dve žene su, navodno, seksualno napastovane dok su bile u redu za ispraćaj britanske kraljice Elizabete II - rečeno je na sudu.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Optuženik (19) je navodno pokazivao penis i dodirivao ožalošćene žene s leđa dok su čekale u redu za ulazak u hol. Zatim je skočio u londonsku reku Temzu kako bi pobegao policiji, ali je ipak uhapšen kad je izašao iz reke.

Zadržan je u pritvoru u petak nakon što se pojavio na sudu kako bi se suočio s optužbama za seksualno napastovanje i uznemiravanje.

Mladić je rekao da nije kriv

Jedna žena je rekla da je primetila mladića kako joj se približava, iako ga pre toga nije videla u redu. Zatim je osetila kako joj nešto dodiruje leđa, okrenula se i videla muškarca s otkrivenim polnim organom.

Videla ga je kako se ponaša slično prema drugim ženama u redu pre nego što je pozvana policija. Mladić ostaje u pritvoru do sledećeg suđenja 14. novembra.

(Kurir.rs / Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track