Najnovije vesti

PRIZOR IZ HOTELA KOJI ĆE VAS NAJEŽITI: Kamere snimile čudnu pojavu u sobi, lovci na paranormalno tvrde - TO JE DUH DEVOJČICE
Foto: Printscreen YouTube

ZASTRAŠUJUĆI video iz AMERIKE

PRIZOR IZ HOTELA KOJI ĆE VAS NAJEŽITI: Kamere snimile čudnu pojavu u sobi, lovci na paranormalno tvrde - TO JE DUH DEVOJČICE

Ludi svet

Sablasan snimak iz Amerike objavljen je nedavno na društvenim mrežama, a kako se navodi na njemu se može videti duh devojčice.

Reč je o jezivom video zapisu iz američkog hotela koji je na glasu kao uklet. U pitanju je hotel Crescent Hotel and Spa u Eureka Springsu u Arkanzasu, koji je poprište za sve zaljubljenike u paranormalno jer se govori da u tom hotelu boravi veliki broj duhova.

Duh, hotel Crescent Hotel and Spa
foto: Printscreen YouTube

Legende kažu da hotel opsedaju duhovi zidara Majkla koji je tragično preminuo još 1885. godine dok je radio na izgradnji hotela, a postoji i priča o notornom Normanu Bakeru koji je 1937. godine kupio hotel i u njemu provodio nadrilekarstvo, odnosno zarađivao je na tome što je obolele od raka uveravao da će ih izlečiti pomoću "čudotvornih" preparata i navodno je tu puno ljudi stradalo.

Sada su dve devojke koje love paranormalno odlučile su odsednu u hotelu kako bi se uverile u glasine, a snimile su navodnog duha, odnosno nešto što izgleda kao figura devojčice im je projurilo kroz sobu.

hotel Crescent Hotel and Spa, duh
foto: Printscreen YouTube

- Svima nam je jasno da dečja jurnjava stvara puno buke, međutim na snimku ne čujemo udaranje nogama o pod, ali ne čujemo ni tresak o zid. Ako uzmemo u obzir brzinu trka i devojčice i blizinu zida, moralo je doći do udara. Ako mene pitate, u pitanju je sjajan slikovni ulov - komentarisao je čovek koji već godinama na Jutjubu analizira snimke s paranormalnim aktivnostima.

(Kurir.rs/ Espreso)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja