NE MOŽE BAHATIJE OD OVOG! Divljao po autoputu 200 na sat i još se snimao u toku VOŽNJE, a onda se čuo i njen GLAS! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

strašno

NE MOŽE BAHATIJE OD OVOG! Divljao po autoputu 200 na sat i još se snimao u toku VOŽNJE, a onda se čuo i njen GLAS! (VIDEO)

Ludi svet -

David Ikač je influenser i jutjuber kog je javnost upoznala kao najbližeg prijatelja zadrugara Anđela Rankovića, a onda i kao bivšeg dečka starlete Anđele Veštice.

David ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce čestim darivanjima, pa neretko pokloni nekome telefon ili čak i automobil. Takođe, u ranijim medijiskim natpisima stoji da se bavi fudbalom, kao i da je preduzetnik.

Takođe, na njegovom Instagram profilu koji ima180.000 pratilaca često kači fotografije sa egzotičnih destinacija poput Dubaija, ali i mnoge skupocene automobile koje vozi.

On takođe mnogo voli da se hvali besnom mašinom, satovima, puškama, a nije prvi put da je uhvaćen kako divlja prestonicom u svom skupocenom automobilu.

Da podsetimo, David je uhvaćen ispred Pink televizije baš u vreme ulaska novih zadrugara u šestu sezonu, pa se šuškalo da će i on biti novi učesnik, budući da je njegov najbolji drug Anđelo Ranković učestvovao više puta.

David Ikač, trkanje
foto: Printscreen/Instagram

David je u toku dana okačio Instagram priču u kojoj je pitao svoje pratioce da li neko hoće da se trka sa njim.

David Ikač, trkanje
foto: Printscreen/Instagram

Ovog puta isplivao je snimak koji je počeo da se širi društvenim mrežama, kako Ikač juri ogromnom brzinom preko 200/h autoputem, slušajući glas ni više ni manje nego regionalne zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njen hit "Turbulentno".

Jutjuber je uživao u brzoj vožnji koja je završila i na društvenoj mreži Tviter.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

00:06

Bahata vožnja pešačkom stazom u Mirjevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track