SARI ZABRANILI DA SE UKRCA NA LET ZBOG POKOJNOG DEČKA! Ceo svet ZGROŽEN njenim prtljagom: Kako joj je ovako nešto palo na pamet?!
Foto: Printscren

Da li je moguće?

SARI ZABRANILI DA SE UKRCA NA LET ZBOG POKOJNOG DEČKA! Ceo svet ZGROŽEN njenim prtljagom: Kako joj je ovako nešto palo na pamet?!

Ludi svet -

Sara Baton (23) iz Australije šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila snimak sa aerodroma kojim prikazuje zašto nije mogla da se ukrca na let.

Sara Baton
foto: Printscren

Ona je doživela neprijatnost kada je obezbeđenje skeniralo njen ručni prtljag i kroz rendgen ugledalo aparat gde se proverava da li ima opasnih materija, primetili su neobičan i sumnjiv predmet. Odmah su pozvali Saru, koja je u igrački za odrasle nosila pepeo svog pokojnog dečka. Ona je na snimku pokazala da su je odmah pozvali na razgovor.

- Odveli su mog prijatelja i mene bez mnogo objašnjenja. Pozvala sam oca kako bih dobila pomoć od ambasade Autralije - rekla je Sara čiji je snimak pogledalo skoro pet miliona ljudi. Kako je objasnila, seksi igračka je poklon od pokojnog dečka, a ona je odlučila da u nju stavi pepeo.

- Namera da mi pokloni seksi igračku je u početku bila šala. Proveli smo toliko vremena zajedno i kad sam videla da mi je stvarno to kupio, plakala sam od smeha. To je nešto najzanimljvije što je uradio za mene i ceo život ću se tome smejati. Mislim da je to svakako bolje, nego da plačem - rekla je Sara i dodala:

- Meni se mnogo dopada što mogu da je nosim svuda sa sobom, a posebno na mesta na koja smo sanjali da idemo zajedno. Poklonio mi je to pre nego što je umro i ja zaista želim da je čuvam. Na aerodromu sam objasnila o čemu se radi, ali su zaposleni mislili da sam previše vulgarna. Meni je bilo smešno, ali njima definitivno nije. Na kraju smo morali da potpišemo neki dugačak i strani dokument, jer su nam rekli da ćemo otići u zatvor ako to ne uradimo i ako odmah ne izađemo sa aerodroma. Bio je to dug dan.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:21

Tamaru Đurić iznenadio bivši muž

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track