NEVEROVATNA INTERNET PREVARA: Žena naručila farmerke, a kad je otvorila paket nije mogla da veruje šta je dobila! PRAVA HIT PRIČA
Foto: Shutterstock

zapalili društvene mreže

NEVEROVATNA INTERNET PREVARA: Žena naručila farmerke, a kad je otvorila paket nije mogla da veruje šta je dobila! PRAVA HIT PRIČA

Ludi svet -

Internet prevare nisu retkost u današnje vreme, a nedavno se na društvenim mrežama povela prava polemika oko paketa koji je dobila jedna žena. Naime, ona je naručila farmerke koje su joj se jako dopale preko veb stranice na kojoj ljudi prodaju polovnu odeću.

Pošta, paketi, kuriri
foto: Shutterstock

Međutim, nije joj se posrećilo da ih dobije. Bila je šokirana kada je paket stigao na njenu adresu, a nije našla ono čemu se nadala. Naime, umesto farmerki žena je zatekla kesu crnog luka, piše Miror.

Odmah je kontaktirala ženu od koje je naručila pantalone i zapretila joj je da će se žaliti veb-sajtu na kome je oglasila pomenute pantalone, da je prevarant. Politika ovakvih sajtova im daje za pravo da preduzmu mere ako nezavisni prodavac namerno pošalje pogrešne artikle. Međutim, prodavačica ju je uverila da nema pojma kako su glavice crnog luka dospele u paket.

- Ne znam šta se desilo, da li je torba otvorena? - upitala je prodavačica zbunjenu ženu, na šta je ona uzvratila slikom crnog luka na mestu gde je trebalo da budu farmerke. Njihova razmena poruka podeljena je na Instagramu, gde je ubrzo postala viralna sa desetinama hiljada "lajkova" i pregršt komentara.

paket, luk, farmerke, zamena paketa
foto: Printscreen Instagam

Korisnici koji su videli objavu nisu mogli a da ne prokomentarišu celu situaciju, iako je većini ova bila izuzetno zabavna, a verujemo da ženi koja je ostala bez pantalona i nije baš prijala.

- Poštar je verovatno uzeo farmerke i zamenio ih za luk - napisao je jedan korisnik.

- Izvinite, ali ovo je tako smešno - prokomentarisao je drugi korisnik, dok se treći našalio:

- Besplatan luk u ovom trenutku? Ne bi trebalo da se žalite uopšte.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track