OTIŠLI NA PLAŽU I SLUČAJNO POKAZALI ZNAK ZA SVINGERE: Nismo znali šta nas je SNAŠLO, svi su bili baš ljubazni prema nama! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

pojma nisu imali

OTIŠLI NA PLAŽU I SLUČAJNO POKAZALI ZNAK ZA SVINGERE: Nismo znali šta nas je SNAŠLO, svi su bili baš ljubazni prema nama! VIDEO

Ludi svet -

Žena je na društvenim mrežama podelila zanimljivu situaciju u videu koja se desila njoj i suprugu na plaži.

Naime, svi na plaži su bili ekstremno fini prema ovom paru, a sve zato što su nosili kupaće kostime koji su ljudima signalizirali da su svingeri. U pitanju je motiv ananasa.

Ljudi oko njih su bili pomalo preterano ljubazni, a Lindi i njenom suprugu ništa nije bilo jasno. Bili su na odmoru i u blaženom neznanju mislili da je to, eto, sredina puna dragih neznanaca.

Shvativši pravu istinu najprije su se nelagodno pogledali, a potom su krenuli da se smeju do suza.

- Mislili su da smo svingeri jer smo ostavljali takav utisak zbog naših kupaćih kostima sa motivima ananasa - rekla je na TikToku, ali nije objasnila kako su otkrili o čemu se radi, je li im prišao neko i ponudio grupni seks ili su to načuli od nekoga.

ananas, svingeri
foto: Printscreen/TikTok

Naime, ananas je u svingerskim krugovima simbol želje za menjanjem partnera, a ako se stavi pred kuću, to je znak da je svingerska zabava u toku.

Svingeri nose odeću i modne dodatke s motivom ananasa kao identifikacioni znak u javnosti.

Njen video, u kome pokazuje kupaće kostime koje su nosili na plaži, prikupio je više od 4,3 miliona pregleda u samo nekoliko dana.

Mnogi su bili iznenađeni ovom informacijom jer nisu nikad čuli da se ananas povezuje sa svingerajem. Neki smatraju da su trebali da izaberu neki drugi znak, a ne ananas.

ananas, svingeri
foto: Printscreen/TikTok

- Trebali su da odaberu nešto malo opskurnije, stvari s ananasom su preslatke - napisao je neko.

Linda je uz jedan komentar napisala da sad "zaista želi da istraži razlog zašto je ananas znak svingera".

Jedna je osoba napisala da je "to zato što je to voće nekad bilo znak bogatstva i gostoljubivosti", prenosi Mirror.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja