RODITELJI VIŠE NE PRIČAJU SA MNOM JER IZGLEDAM KAO BARBI: U SRODSTVU je sa kraljevskom porodicom i trši HILJADE EVRA NA operacije!
Foto: Printscreen

trudi se da izgleda plastično

RODITELJI VIŠE NE PRIČAJU SA MNOM JER IZGLEDAM KAO BARBI: U SRODSTVU je sa kraljevskom porodicom i trši HILJADE EVRA NA operacije!

Ludi svet -

Devojka po imenu Doli (29) iz Engleske potrošila je više od 10.000 funti (12.000 evra) da bi izgledala kao Barbi lutka i ne planira da stane na tome.

Doli Miks dolazi iz porodice koja je povezana sa kraljevskom porodicom, ali se nikada nije osećala kao da se uklapa u njih. Ova 29-godišnjakinja je oduvek želela da izgleda kao Barbi. Želela je da ima plavu kosu, velike grudi i ogromne usne. To joj se i ostvarilo i sada živi svoj san.

- Moj cilj je da izgledam više plastično nego ljudski. Oduvek sam želela da izgledam kao plastična barbika - rekla je ona. Obožavateljica Barbi lutaka izdvojila je više od 10.000 funti da bi postigla izgled koji je želela. Ona tvrdi da je oduvek bila umetnička duša, ali da njen otac nikada nije imao 'sluha' za ovu vrstu umetnosti, što je značilo da nije podržavao njen lični izraz.

- Nisam videla svoju porodicu mnogo godina. Ne podržavaju me u traženju svog identiteta. Ima toliko ružnih reči kojima je moja porodica opisala moj izgled. Rekli su mi da sam odvratna i da izgledam užasno - rekla je ona.

Doli Miks
foto: Printscreen

Ona je dodala da je plan njene porodice bio slatki i da ima mnogo dece.

- Moja krvna loza im je veoma važna i ide prilično daleko u kraljevsku porodicu. Stalno su pokušavali da me povežu sa sinovima bogatih zemljoposednika. To mi se zaista uopšte nije dopalo - dodaje.

Doli se preselila u London iz svoje porodične kuće u Bathu u svojim ranim dvadesetim da bi mogla slobodno da se izražava, a počela je da čita i erotsku literaturu i pornografiju.

Ona je prvi put operisala grudi u svojim ranim dvadesetim i prešla je sa korpe 34B na korpu 34E. Sada joj grudi teže četiri kilograma, a redovno dobija injekcije botoksa i hijalurona za usne kako bi lice izgledalo plastično.

Njen izgled privukao je više od 17.000 pratilaca na Instagramu i inspirisao je da započne posao sa linijom odeće. Trenutno se prodaju ružičaste majice sa sloganima "Bimbo" i "Barbie" za istomišljenice, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track