SKANDAL U ŠKOLI ZBOG GOLIH DEVOJAKA! Profesor U TOKU ČASA gledao mlade dame u donjem vešu: Ceo razred posmatrao u neverici (VIDEO)
Foto: Printscreen Tik Tok

NEVEROVATNO

SKANDAL U ŠKOLI ZBOG GOLIH DEVOJAKA! Profesor U TOKU ČASA gledao mlade dame u donjem vešu: Ceo razred posmatrao u neverici (VIDEO)

Ludi svet -

Neimenovani profesor u državnoj srednjoj školi u Nju Džersiju suspendovan je nakon šo je u toku časa gledao devojke u donjem vešu na društvenoj mreži Instagram.

Profesor
foto: Printscreen

Profesor je gledao neprikladan sadržaj u toku časa, ali je, izgleda, zaboravio da je njegov laptop povezan na projektor. Kada su učenici videli šta gleda, snimili su to i okačili na društvene mreže.

- Materijal očigledno nije bio povezan sa njegovom lekcijom ili nastavnim planom i programom. Nastavnik se ponašao potpuno van okvira svojih profesionalnih odgovornosti kada je pristupio tom sadržaju - rekao je nadzornik Šon Adams u pismu zajednici u utorak.

Adams je rekao da je profesor stavljen na administrativno odsustvo do završetka istrage.

- Žao mi je što su učenici bili izloženi neprikladnom materijalu u učionici - naglasio je Adams u pismu, dodajući da će učenicima biti pružena savetodavna podrška ako smatraju da su pogođeni incidentom.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

00:59

BLAM! ĆANA SA BINE PALA LJUDIMA NA GLAVU Dugo bila u modricama, a evo kako je do toga došlo BORILA SE SA MUZIČARIMA ZA VAZDUH!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track