LOMILA REBRA I UGRAĐIVALA SILIKONE U BUTINE: Vlasnica je NAJSKUPLJEG tela na svetu, a evo odakle potiče njena OPSESIJA izgledom
Foto: Printscreen/Instagram

rođena kao muškarac

LOMILA REBRA I UGRAĐIVALA SILIKONE U BUTINE: Vlasnica je NAJSKUPLJEG tela na svetu, a evo odakle potiče njena OPSESIJA izgledom

Ludi svet -

Amanda Lepor, američki model i pevačica, "vlasnica" je najskupljeg tela na svetu. Iako je rođena kao muškarac, Amanda je svoj život posvetila cilju da izgleda kao svetska diva Merilin Monro.

Sa 19 godina se podvrgla brojnim plastičnim operacijama kako bi izgledala kao žena.

U estetske zahvate uložila je toliko novca da danas važi za ženu koja ima najskuplje telo na svetu.

Osim silikonskih usana, zadnjice, jagodica i grudi, Amanda je operisala i rebra kako bi imala savršen tanak struk, a silikonske implantante je ugradila i u butinama.

Brojnim zahvatima, uspela je da postigne figuru peščanog sata. Visoka je 157 cm, a mere kojima se ponosi iznose 96-55-96.

Sebe je oduvek doživljavala kao ženu, tako da joj operacija promene pola nije teško pala i bila je spremna da istrpi sav bol koja ona sa sobom nosi.

"Otkad znam za sebe, bila sam devojčica. Nisam mogla da razumem zašto me roditelji oblače u mušku odeću, mislila sam da su ludi" objasnila je jednom prilikom.

Svi se čude ovolikom broju Amandinih plastičnih operacija, a stručnjaci smatraju da uzrok svega leži u njenom detinjstvu koje je provela sa majkom obolelom od šizofrenije.

Preselila se u Njujork gde je postala prava atrakcija na fensi noćnim zabavama, dok je preko dana radila u salonima i barovima.

Ubrzo je zapala za oko Dejvidu LaČapelu, fotografu sa Menhetna, kome je postala muza. Njene slike su počele da se pojavljuju u modnim magazinima, a karijera je krenula da napreduje, pa je Amanda iskoristila priliku te se oprobala kao glumica i pevačica.

Jedno vreme je i radila kao profesionalna domino dama, a ogromnu popularnost je stekla kada se potpuno gola pojavila na crvenom tepihu u Tunisu kada su sve oči bile uprte u nju.

(Kurir.rs/ Naj žena)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track