SAM BOG ME POSLAO DA SNIMAM FILMOVE ZA ODRASLE: Vrela zvezda OnlyFansa je revnosna hrišćanka, a evo kako je shvatila svoju misliju
Foto: Printskrin/Instagram

niko ne može da poveruje u njene reči

SAM BOG ME POSLAO DA SNIMAM FILMOVE ZA ODRASLE: Vrela zvezda OnlyFansa je revnosna hrišćanka, a evo kako je shvatila svoju misliju

Ludi svet -

Kortni Tilija je profesorka koja je odlučila da napusti nastavu i postane prava zvezda OnlyFansa. Ona se deklariše kao hrišćanka i veruje da ju je Bog poslao na zemlju da pomogne drugim ženama da se „oslobode“ svoje seksualne sramote.

- Božja poruka je bila potpuno jasna: Ovde sam da bih bila po*no zvezda. Ovo je moj način služenja - rekla je ona u intervjuu a Daily Star.

Majka četvoro dece je ranije radila kao nastavnica u srednjoj školi.

- Pre nego što sam napustila predavanje, osećala sam se odvojeno od sebe, a i od Boga. Nisam znala šta je svrha mog života i za šta sam stvorena - rekla je ona.

Nakon toga, 2016. godine, otvorila je nalog na OnlyFansu, a suprug ju je podržao.

Bivša nastavnica priznaje da se u početku stidela, pre nego što je polako počela da shvata da je njeno strogo hrišćansko vaspitanje uzrok njene krivice.

- U početku sam imala toliko sopstvenog seksualnog srama. Sećam se da sam bila na fotografisanju na kojem je bilo nekoliko po*no zvezda, i bila sam tako uzbuđena. Mogla sam da osetim predrasude koje su mi usadili društvo i religija i bila sam toga veoma svesna - objasnila je Tilija.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track