STVORENJE SA DECOM! Žena je imala bol u uhu, čula čudne zvuke i pomislila da gubi razum, lekar je bio u šoku, KAKO SU SVI STALI!?
Foto: Shutterstock, Screenshot

STVORENJE SA DECOM! Žena je imala bol u uhu, čula čudne zvuke i pomislila da gubi razum, lekar je bio u šoku, KAKO SU SVI STALI!?

Ludi svet -

Žena je u početku čula neki neobičan zvuk. Posle toga, pojavio se oštar bol u ušima. Kada više nije mogla da izdrži, jer je pomislila da gubi razum, otišla je kod lekara koji je nakon pregleda došao do šokantnog otkrića.

Kineski lekari ustanovili su da je veliki pauk, sa čitavom "porodicom" uspeo čak i da isplete mrežu u njenom uhu.

Gusta mreža bila je vidljiva pod lupom, a lekari u dodatnom šoku jer nisu znali kako su svi uspeli da se tako duboko zavuku.

Prema saznanjima lokalnih medija, u ženinom uhu je bila vidljiva debela mreža koju su lekari najpre zamenili sa bubnom opnom. Međutim, kada se uveličalo, videlo se da se u njemu nešto kreće.

pauk u uhu
foto: Printscreen

Kada je doktor saopštio ženi šta je otkrio, ona je bila preplašena. Međutim, kada je doktor rekao da će pauk, sa sve porodicom uspešno biti uklonjen, pristala je na intervenciju.

Lekari su najpre "probili mrežu", i iz uha je odmah izašao pauk, koji je pokušao da se vrati unutra, ali su ga lekari izvukli. Doktor je rekao da se pauk spremao da položi jaja u ženinom uhu.

Posle duže intervencije iz uha je izvučena čitava paukova mreža i uho pročišćeno. Dobra stvar je što nije bilo infekcije u ženinom uhu, pa je nakon terapije otpuštena iz bolnice.

Stručnjaci napominju da je uho najosetljiviji delo našeg tela i da kada dođe do problema ili bolova u uhu, odmah treba potražiti pomoć lekara, nikako ne pokušavati sami da zelečimo bol.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track