UDALA SE ZA DUHA, PA SE RAZVELA JER JE PREVARIO SA MERILIN MONRO: Zvala je sveštenika da bi bivšeg muža oterala od sebe, a onda...
Foto: Printscreen/Youtube

i elvis je bio na njenom venčanju

UDALA SE ZA DUHA, PA SE RAZVELA JER JE PREVARIO SA MERILIN MONRO: Zvala je sveštenika da bi bivšeg muža oterala od sebe, a onda...

Ludi svet -

Engleska pevačica i pesnikinja Brokard (38) iz Oksfordšira je prošle godine dospela u žižu ijavnosti jer je pričala da je zaljubljena u duha po imenu Eduardo koji je vojnik iz viktorijanskog perioda.

Tvrdila je da se mnogo vole i da će se venčati, što se na kraju i dogodilo, ali od tada situacija se poprilično zakomplikovala. Naime, kako pišu ostrvski mediji, oni su se već i razveli... Da, da i to putem egzorcizma (isterivanje đavola i drugih duhova iz osobe ili prostorija itd.), ali krenimo redom...

Brokard, eduardo
foto: Printscreen/Youtube/ITV

Bili su braku 5 meseci, ona ga je napustila a onda je on krenuo da je proganja jer ne želi da je pusti. U aprilu ove godine je pričala da je na izmaku živaca i da brak sa duhom i nije najbolja opcija.

Pričala je i da je puna crnih misli, kao i da je bivši ljubavnik aktivno proganja.

Upoznali su se prošle godine, venčali na Dan mrtvih (Halloween), otišli na medeni mesec na ostrvo Bari, ali taj brak je od starta bio osuđen na propast.

"Ceremonija venčanja je bila otvorena za žive i mrtve, kada su u kapelu stigli Merilin Monro, Elvis i Henri VIII. Eduardo jednostavno nije mogao da odoli, pa je dao neprikladan komentar da Merilin Monro izgleda seksi. Bila sam u fazonu "Vau, stvarno? Dan je našeg venčanja". Komentar mi je potpuno pokvario veče.”

Medeni mesec im nije bio bolji. Brokard je bila prekrivena peskom, da bi zatim završila sa kornetom sladoleda koji joj je gurnut u lice i to nakon što je Eduardo pokušao da bude nevaljao sa njom na plaži.

Brokard
foto: Printscreen/Youtube

"Činilo se da je čitavo putovanje postajalo sve gore i gore… Eduardo je mislio da je strastven i romantičan jer se rvao sa mnom po pesku, ali ja sam pokušavala da podelim svoj sladoled sa njim i to je onda završilo svuda po mom licu, kosi, naravno, pesak se zalepio za njega, tako da sam izgledala kao da sam se potukla sa ogromnim galebom."

Takođe je pričala i da je prevario sa Merilin jer se jednom vratio kasno noću i mirisao je na njen Chanel 5. Kaže da je bio opsednut slavnom glumicom i da je jurio po "nebesima".

Brokard
foto: Printscreen/instagram

Zatim se povukla i onda se vratila sa vestima.

Ona je objavila novi spot i time se vratila na muzički scenu (mada niko nije primetio ni da je odlazila) koji se tiče njenog raskida odnosno razvoda sa duhom Eduardom.

Insajderi su rekli da video za njen novi singl odražava njeno nedavno slomljeno srce i bes. Na snimku se smenjuju snimci njenog venčanja i njenog kasnijeg egzorcizma i razvoda koji su se desili u The Asilum Chapel u Londonu.

Govoreći o novom muzičkom spotu Brokard je rekla: "Volela sam da snimam spot jer mi je pomogao da razmislim o usponima i padovima moje i Eduardove veze.

Brokard
foto: Printscreen/Youtube

"Volela sam ga na početku veze, ali stvari su se tako brzo pokvarile", nastavila je.

Na snimku se vidi da je imala veoma neobičan razvod - u pitanje je bio egzorcizam koji je trajao nekoliko sati i opisan je kao psihički i fizički iscrpljujući. Upitana o ritualu, Brokard je rekla da je bio "potresan i užasan jer sam izgubila kontrolu nad svim udovima, a svaki deo mog tela se tresao i znojio.

"Takođe sam dobila nalet Turetovog sindroma i žudnju za sirovim limunom".

Brokard
foto: Printscreen/Youtube

Zatim je ispričala još neke šokantne stvari o njenom i Eduardovom odnosu.

U spotu se takođe vide kolica bebe koja se kotrljaju, a kojima ju je proganjao njen bivši ljubavnik duh.

Dodala je: "Postao je nepodnošljivo intenzivan i počeo je da me proganja bebom koja je vrištala nakon što sam mu rekla da ne želim njegovu decu. Kažnjavao me je zato što sam želela nešto drugačije i nisam želela konvencionalnu porodicu, kao i da imam decu tako brzo nakon našeg venčanja.

Brokard je opisala svoj brak sa Eduardom kao "veoma iscrpljujuć".

Brokard, eduardo
foto: Printscreen/Youtube/ITV

"Biti u braku sa duhom teže je nego što većina ljudi misli. Egzorcizam (isterivanje đavola/duhova) u istoj kapeli u kojoj smo se se venčali zaista odražava bol i ružnu stranu slomljenog srca i zaljubljenosti.

"Ovaj video takođe doživljavam kao poslednje zbogom vezi, veoma je lično za mene jer sam prošla kroz toliko toga, a video sve ovo pokazuje. Egzorcizam je zaista dao jezivi ton novom singlu i zaista mi je pomogao da izrazim svoje emocije, koje mi sada idu mnogo bolje i sada sam spremna da pronađem ljubav sa ljudskim bićem.

Brokard je nedavno ponovo počela da izlazi, ali neće tražiti u duhovnom svetu svog sledećeg partnera.

"Sada sam završila sa zabavljanjem sa duhovima, nikada više ne bih želela da doživim tako turbulentnu vezu kao moja i Eduardova. Energija braka s njim ponekad je bila ogromna. To mi je slomilo duh i sada mi je lakše. Potcenila sam koliko će njegovo prisustvo biti moćno i osećam se kao da sam venčanju pristupila sa nadom i naivnošću.", rekla je ova neobična devojka.

Da je neko slučajno ciničan, rekao bi da je ovo samo marketinški trik da se privuku slušaoci, ali...

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:25

OVDE SU SE ŠIŠALE VLADIKE I GUVERNERI: Olgica čuva duh starog Beograda, a danas kroz setu priznaje: ŽAO MI JE DA ZATVORIM RADNJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track