MISLIŠ DA JE U AFRICI VRUĆE, PA DOĐEŠ U SRBIJU: Devojka iz Kenije se našla u čudu zbog vrućine, a komentari samo pljušte (VIDEO)
Foto: Stefan Stojanović Mondo

ovome se nije nadala

MISLIŠ DA JE U AFRICI VRUĆE, PA DOĐEŠ U SRBIJU: Devojka iz Kenije se našla u čudu zbog vrućine, a komentari samo pljušte (VIDEO)

Ludi svet -

Rekordno visoke temperature u junu i julu širom sveta potvrdila su upozorenja stručnjaka da planeti preti trajno globalno zagrevanje. Temeprature se penju na skali i preko 40 stepeni, a ovaj talas nije zaobišao ni Srbiju.

Vrućina
foto: Zorana Jevtić

Po svemu sudeći kraj ovih tropskih vrućina se ne nazire, a mnogi komentarišu da neretko imaju utirsak da su u Africi. Sudeći po uvek toplom vremenu na tom kontinentu, mnogi komentarišu da oni mogu mnogo lakše da podnesu ove temperature. Da li je to istina?

Izgledamo da smo u zabludi, a to nam i pokazuje video devojke iz Kenije, koja je u Beograd došla da se "rashladi", a dočekala je vrelina kao u Sahari. Svoju muku da se rashladi podelila je sa korisnicima TikToka i tako nasmejala mnoge. A ni komentari nisu izostali.

"Ja sam Srbin, ali sam odrastao u Keniji, kada sam se vratio u Srbiju mislio sam da će jedna od prednosti biti lepše vreme, ali sačekala me živa vatra", komentariše jedan korisnik. "I ja sam mislio da će biti umereno toplo, ali ovde je jako vruće", slaže se drugi. "Upravo sam se vratio iz Egipta i mislio sam da će ovde biti hladnije, ali ne znam da li je gore tamo ili ovde".

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:11

NEPROCENJIVI SAVETI GASTROENTEROLOGA: LETO, ISHRANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track