UZGAJAO SEDAM KRAVA NA TERASI STAMBENE ZGRADE: Usledila je komšijska OSVETA! Jednu stvar više nisu mogli da trpe (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

NIJE MU POŠLO ZA RUKOM

UZGAJAO SEDAM KRAVA NA TERASI STAMBENE ZGRADE: Usledila je komšijska OSVETA! Jednu stvar više nisu mogli da trpe (VIDEO)

Ludi svet -

Ako ste dosad živeli u uverenju da je neprekidan lavež komšijinog psa jedna od gorih pojava u stambenoj zgradi, čekajte da tek vidite ovo.

Brojni kineski portali preneli su da je jedan građanin Kine toliko zaljubljen u uzgajanje stoke, da je na svojoj terasi čuvao čak sedam krava.

još jedan dokaz da hoće čovek sa sela u grad, ali ponekad ne i selo iz njega.

Naime, jedan neimenovani muškarac iz Nančonga odlučio je da uzgaja krave na balkonu petog sprata, pa je nedavno napokon ostao bez njih jer komšije naprosto više nisu mogle i htele da tolerišu taj smrad.

Nadležne službe oduzele su zaljubljeniku u stočarstvo svih sedam "šarulja", a snimci svedoče i tome da su se brojni okupili podno zgrade kako bi s radošću pozdravili taj rastanak.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:07

MUZU KRAVE, RADE NA NJIVI, BRINU O DECI, A TO IM NIKO NE PRIZNAJE! Poverenica upozorila na težak položaj i prava žena na selu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track