MORBIDNO! DEVOJKA 28. ROĐENDAN PROSLAVILA U MRTVAČKOM KOVČEGU: Od zvanica tražila cveće i vence, a ovako su morali da se ponašaju
Foto: Printscreen/Instagram

BIZARNO

MORBIDNO! DEVOJKA 28. ROĐENDAN PROSLAVILA U MRTVAČKOM KOVČEGU: Od zvanica tražila cveće i vence, a ovako su morali da se ponašaju

Ludi svet -

Brojni brazilski mediji raspisali su se o Grazi Gervasio, devojci koja je 28. rođendan odlučila da proslavi u - mrtvačkom kovčegu!

I to nije bilo sve, Grazi je od svojih prijatelja tražila da se ponašaju kao da su na bdenju, da se pretvaraju da tuguju i plaču, ali i da prostoriju ispune plakatima, cvećem i vencima.

"Volimo te", ispisalo je društvo na jednom od tih postera, pa slavljenici uručilo srebrnu tortu u obliku srca, nakon čega je ipak usledila nešto življa atmosfera uz pesmu.

Fotografije sa, u najmanju ruku neobičnog druženja, skupile su već gotovo 200 hiljada lajkova na Instagramu, a zanimljivo je reći i da mnogi ideju uopšte nisu doživeli kao nešto morbidno. Naprotiv.

"Mislim da je u pitanju bila konceptualna proslava. Smrt je jedino što je sigurno u životu. Rođendan označava kraj jednog ciklusa i početak novog. Pokop jedne za rođenje nove žene. Hrabro. Stilski", pohvalila je slavljenicu jedna korisnica Instagrama, čiji je komentar skupio pregršt lajkova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:32

STRAŠNA DETONACIJA NA GROBLJU SVE PRESTRAVILA: Evo zašto je EKSPLODIRAO mrtvački sanduk na sahrani u Bečeju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track