NEVIĐENA DRAMA U AVIONU NASTALA ZBOG KIKIRIKIJA! Devojka pokupovala sve kesice ove namirnice, a razlog je BIZARAN! Nastala PANIKA
Foto: Shutterstock

HAOS

NEVIĐENA DRAMA U AVIONU NASTALA ZBOG KIKIRIKIJA! Devojka pokupovala sve kesice ove namirnice, a razlog je BIZARAN! Nastala PANIKA

Ludi svet -

Lea Vilijams iz Londona, koja je alergična na kikiriki pokupovala je sve zalihe iz aviona. Potrošila je više para nego za avionsku kartu.

Devojka koja je alergična na kikiriki tvrdi da joj čak i miris kikirikija izaziva alergijsku reakciju. Ona čak mislii da bi mogla da umre ako bi slučajno pojela ovu namirnicu.

kikiriki
foto: Profimedia

Nedavno je putovala u Dizeldorf i na letu je uspela da ubedi posadu aviona da ne prodaju kikiriki i oni su joj izašli u susret.

Međutim, kada se drugim avionom vraćala u London, osoblje u avionu nije htelo da ispoštuje njen zahtev.

0237169876, stjuardesa, avion
foto: matej kastelic / Panthermedia / Profimedia

Zbog toga je Lea kupila sve kesice kikirikija koje su bile u ponudi jer nije želela da da bilo ko u njenoj bilizini jede ovu namirnicu. Potrošila je 168 evra.

To je više nego što košta avionska karta, piše Miror. Prema rečima stručnjaka, njen strah je donekle preuveličan.

Čak i direktan kontakt sa kožom doveo bi samo do lokalne iritacije kože kod ljudi koji imaju alergiju. Miris ne bi izazvao alergijsku reakciju, kažu stručnjaci.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

04:13

ALERGIJE NISU SAMO DOSADA, MOGU DA BUDU OPASNE PO ŽIVOT! Šundić Vardić: Za vreme polenskih alergija, POVEĆAN JE BROJ SAMOUBISTAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track