ZVEZDA ONLYFANSA (18) SLUPALA MERCEDES OD 150.000: Davila se u alkoholu od tuge, pa sela za volan zbog ovog čoveka (44)!
Foto: Printscreen

FOTO

ZVEZDA ONLYFANSA (18) SLUPALA MERCEDES OD 150.000: Davila se u alkoholu od tuge, pa sela za volan zbog ovog čoveka (44)!

Ludi svet -

Zvezda Onlyfansa koji je slupala svoj "mercedes" vredan 50.000 dolara dok je imala alkohola u krvi četiri puta više od dozvoljenog, rekla je da je izašla da pije da "otupi bol" koji je osećala posle raskida veze. Peris Ou Jang (18) udarila je svojim vozilom u drugi "mercedes", vredan 150.000 dolara, dok je bio na parkingu u Sidneju, 18. oktobra, prenosi NY Post.

Sudar se desio pošto se mlada dama satima "davila u alkoholu" posle raskida sa vlasnikom noćnog bara Džulijanom Tobajasom (44), čulo se u petak na sudu.

Kada je policija stigla na lice mesta, na alko-testu je naduvala 0,213, dok je dozvoljeni limit u Novom Južnom Velsu 0,05.

Devojka je na sud došla u pratnji oca, neurohirurga Majkla Ou Janga i advokata.

Advokat je rekao da je sudar rezultat "savršene oluje" pošto je Peris bila bez kontrole i nije mogla da se nosi sa raskidom:

- Davila se u alkoholu, htela da se pokopa u depresiji, nadajući se da će alkohol da zamaskira bol zbog raskida.

Prema navodima iz policije, tokom hapšenja i pritvora, Ou Jang je govorila kako želi da umre i kako nema razloga da živi.

Advokar je rekao na sudu da je njegova klijentkinja prošla kroz program saobraćajnih prekršilaca i da je bila trezna najmanje tri nedelje.

Ona se izjasnila da je kriva. Kažnjena je novčano sa 1.000 dolara i dve godine društveno-korisnog rada, a moraže i da plati štetu na oba vozila. Vozačka dozvola je suspendovana na devet meseci, a posle isteka tog vremena moraće dve godine da koristi spravu "interlok", što znači da auto neće moći da krene ukoliko "naduva" ispod dozvoljene granice alkohola u krvi.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

00:51

IZBEGNUT SUDAR DVA VOZA U ZEMUNU! Stanisavljević otkrio: Bila je neprevdiđena okolnost, OVE dve stvari su presudile!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track