NEVEROVATNA SCENA NA GROBLJU: Andrea se iznervirala, pa otišla na večno počivalište i USIJALA MREŽE svojim potezom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

KAKO TI OVAKO NEŠTO PADNE NAPAMET?

NEVEROVATNA SCENA NA GROBLJU: Andrea se iznervirala, pa otišla na večno počivalište i USIJALA MREŽE svojim potezom! (FOTO)

Ludi svet -

Brazilski fitnes model, Andrea Sanšajn, obožava da trenira, a sudeći po fotografijama koje je objavila na Instagramu to ne podrazumeva teretanu.

Žena je napravila nesvakidašnji, mnogi bi rekli bizaran potez, u nadi da će, kako kaže, "inspirisati druge da joj se pridruže i razbiju stigme o treniranju na neobičnim mestima", prenosi Daily Star.

Andrea je otkrila svojim fanovima, a ima ih više od 500.000, da se umorila od treniranja u teretani, kao i da je “mrtvi ne uznemiravaju”:

- Dosadilo mi je da me maltretiraju u teretani zato što sam lepa i imam mišićavo telo. Izbacili su me i zbog odeće koju nosim. Sada idem u teretanu samo kada je potpuno prazna. Inače, odlazim na groblje i vežbam s dušom.

Ona je nedavno objavila fotografije s grupnog treninga, a kaže da je groblje “idealno za fizičku aktivnost jer donosi mir i spokoj”:

- Ovakav trening mi daje osećaj mira koji ne mogu da pronađem nigde drugde. To je mesto gde se povezujemo s prirodom, odajemo počast onima koji su otišli, a takođe brinemo o sopstvenom zdravlju.

Andrea ističe da je uzbuđena, a tvrdi da joj se i drugi pridružuju na "neobičnom putovanju i prevazilaze predrasude".

- Groblje je sada mnogo više od poslednjeg počivališta - rekla je.

Ona kaže da je dobila mnogo poruka podrške i da želi da njena inicijativa nastavi s rastom.

S druge strane, postoje ljudi koji ne podržavaju ovakvo ponašanje.

"Ovo je nedostatak poštovanja, da ste na grobu meni voljene osobe, tužio bih", napisao je jedan korisnik Instagrama.

Drugi se nadovezao: "Poštujte sveto mesto, gde počivaju tela najmilijih koji čekaju poslednji sud. Vežba se u teretanama ili na javnim mestima za takvu namenu, bez kršenja svetinja! Rekao bih da je ovo blizu krivičnog dela".

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:07

Fudbaleri Čukaričkog odradili poslednji trening pred utakmicu sa Fiorentinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track