DOBILA BIZARAN POKLON OD DEČKA I NE SKIDA GA: Plaćen 500 evra, a svet je gleda u čudu zbog odluke da to ima na sebi jer je baš...
Foto: Printskrin:TikTok/ @dani_apples

VIDEO

DOBILA BIZARAN POKLON OD DEČKA I NE SKIDA GA: Plaćen 500 evra, a svet je gleda u čudu zbog odluke da to ima na sebi jer je baš...

Ludi svet -

Postoje različiti načini da nekome pokažete da ga volite, ali kad je jedna devojka pokazala zanimljiv poklon koji je dobila od svog dečka, mnogi su ostali u čudu.

Crvenokosa Dani, koja je pratiocima na "TikToku" poznatija kao @dani_apples, stalno nosi ogrlicu, koja ima veći privezak u obliku srca, sa crvenim "draguljem".

krv
foto: Printscreen

Kada ju je dobila na poklon od svog dečka, odmah je pojurila da se pohvali šta je zapravo ta ogrlica.

Obično kada dobijete poklon od tako neke drage osobe, često postane to jedna od omiljenih stvari i, ako je nakit kao i u ovom slučaju, postane vam jedan od najčešće nošenih poklona.

Međutim, ogrlicu koju Dani nosi, u bukvalnom značenju nosi "deo svog momka" svuda sa sobom. Ogrlica je unikatna i napravljena tako da je ispunjena njegovom krvlju, zbog čega je crvena.

Mnogima ovo zvuči bizarno, ali je ona objasnila kako su došli do toga.

- Na jednom sajmu, koji smo obilazili, postojao je štand koji pravi unikatan nakit uz pomoć nečije krvi. Širok je asortiman, od prstenja, preko ogrlica, pa čak i do kućnih dekoracija poput slika i mini statua.

- S obzirom da se moj dečko ne plaši vađenja krvi i igle, odlučio je da mi pokloni ogrlicu "sa delićem sebe" - navodi ona

Navela je da joj se i prstenje veoma dopalo, ali iz priloženog snimka možemo videti da se cene nakita kreće od 427 evra pa naviše, što nije njima bilo toliko pristupačno.

Ogrlica u obliku srca, ukrašena okvirom od malih "dijamanata", a lančić je od srebra.

Mnogi u komentarima navode da je vrlo interesantno i da nikad nisu videli tako nešto, ali da je to pomalo čudno i mnogi dovode u pitanje da li bi se ikada obradovali da dobiju tako nešto na poklon.

"Pretvorite krv u umetnost" glasio je natpis iznad štanda, ali su mnogi doveli u pitanje i taj natpis.

- Mislim da je upitno da se ovo nazove umetnošću - pisalo je u jednom komentaru.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:16

Zvuci u naselju u Bajinoj Bašti lede krv u žilama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track