OVO JE NAJBIZARNIJE VENČANJE NA SVETU Toliko su sujeverni da na svadbu ne sme da se čeka ili će jedno od njih umreti GROZNOM SMRĆU
Ilustracija, Foto: Printscreen

neverovatno!

OVO JE NAJBIZARNIJE VENČANJE NA SVETU Toliko su sujeverni da na svadbu ne sme da se čeka ili će jedno od njih umreti GROZNOM SMRĆU

Ludi svet -

Sudeći prema sujeverju koje vlada na Tajlandu, muški i ženski blizanac moraju da se venčaju što pre ili će jedno od njih umreti groznom smrću.

Petogodišnji blizanci proslavili su svoje venčanje u mestu Ang Tong na Tajlandu! Ceremonija je upriličena da bi se blizanci "pročistili" od greha svojih prethodnih života, piše Dejli mejl.

Sudeći prema sujeverju koje tamo vlada, muški i ženski blizanac moraju da se venčaju što pre ili će jedno od njih umreti groznom smrću. Pa kad su ovi blizanci sazreli dovoljno, bar onoliko koliko njihova porodica smatra da jesu, familija je upriličila venčanje.

Po tajlandskom verovanju, blizanci suprotnog pola, dele duboku vezu kao ljubavnici koji nisu mogli da budu zajedno u svojim prošlim životima. Blizanci moraju da se venčaju da bi tako prevarili zle duhove, koji onda pomisle da su blizanci zaista ljubavni par i tako se oslobode loše sreće.

NEZVANIČNA CEREMONIJA

Ceremonija nije zvanična, ali deluje kao prava tajlandska svadba, uključujući tu i šetnju ulicama, kao i igru tokom koje mladoženja mora da prođe kroz devet kapija, da bi stigao do mlade. Mladoženja je morao da plati novcem i zlatom da bi mogao da se oženi sestrom.

Očekuje se da posle ceremonije venčanja, oba blizanca dočekaju starost i uživaju u svom životu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track