ČOVEK UMRAO OD BOLOVA, PA OTIŠAO KOD LEKARA: Kad su videli šta je sve ugurao u intimnu regiju, u bolnici se ŠOKIRALI!
Foto: Shutterstock

uh!

ČOVEK UMRAO OD BOLOVA, PA OTIŠAO KOD LEKARA: Kad su videli šta je sve ugurao u intimnu regiju, u bolnici se ŠOKIRALI!

Ludi svet -

Čovek je došao u bolnicu zbog velikih bolova u intimnom delu, nakon što je u njega gurnuo iglu, gumicu, a čak i električni kabl.

Jedan čovek iz Indonezije (48) potražio je pomoć nakon što mu je sve teže bilo da mokri. Testovi krvi i urina su pokazali da je imao probleme sa bubrezima i urinarnu infekciju.

Međutim, kada je urađen rendgen njegove karlice, video se neproziran predmet i "senka" koja liči na žicu.

doktor, lekar
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia, Ilustracija

Zbog prisustva metalnog predmeta, čovek je dobio kamen u bešici, veličine 5 puta 3 centimetra, a naknadnom proverom se ispostavilo da je u sebi imao iglu, gumicu, ali i električni kabl od 10 cm, prenosi DejliMejl.

Svi predmeti su uspešno uklonjeni.

Muškarac, opisan kao seksualno aktivan, nije imao dokumentovane psihijatrijske poremećaje kada je prvobitno tražio medicinsku pomoć.

- Štaviše, on je negirao bilo kakvu istoriju samoumetanja stranih predmeta - napisali su lekari iz Opšte akademske bolnice Dr Soetomo u Surabaji u istočnoj Javi, u medicinskom časopisu "Radiology Case Reports".

bolnica, bolnička soba, bolnićki krevet
foto: Shutterstock

Psihijatri su muškarcu kasnije dijagnostikovali poremećaj prilagođavanja - emocionalnu reakciju na stresni događaj ili promenu života. Prepisali su mu antipsihotike, lekove koji smanjuju i kontrolišu simptome mentalnog zdravlja, uključujući šizofreniju i bipolarni poremećaj.

CT skeniranje je kasnije potvrdilo da mu je ureter uvećan i da je imao hidronefrozu (kada se jedan ili oba bubrega istegnu i oteče, jer urin ne može pravilno da se odvodi).

Nije pretrpeo trajna oštećenja i navodno je mogao ponovo normalno da mokri samo nedelju dana nakon zahvata. Vratio se na kontrolni pregled šest nedelja kasnije, gde je tvrdio da nema nikakvih komplikacija i da je funkcija bubrega izgledala normalno.

(Kurir.rs/Informer/T.J.)

Bonus video:

02:53

MISLILI SMO DA JE RAKETA Dečak i baka sa oborenog nevidljivog aviona F-117, čije su slike obišle svet, PRISEĆAJU SE DOGAĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track