SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO SVE: Korisnici društvenih mreža IZBEZUMLJENI, neki su tražili da se ZOVE POLICIJA, ono što sledi je LUDO
Foto: Printscreen

ludi svet

SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO SVE: Korisnici društvenih mreža IZBEZUMLJENI, neki su tražili da se ZOVE POLICIJA, ono što sledi je LUDO

Ludi svet -

Navikli smo da influenseri i kreatori sadržaja izvode raznorazne vratolomije kako bi privukli pratioce i obezbedili što veći broj klikova. Ponekad, to podrazumeva da rizikuju sopstveni život.

Sličan primer pronalazimo na Instagramu, gde je korisnik "Sumit Dubey" objavio bizaran snimak koji je podelio mišljenja ljudi.

Vidimo da je mladić zalepljen plastičnom folijom sa spoljašnje strane automobila, što možda ne bi bio problem - da se vozilo ne kreće putem.

Istina, četvorotočkaš ne ide brzo, ali je bez obzira reč o riskantnom potezu.

Očigledno je sve prošlo bez posledica, a deluje da zalepljeni mladić uživa u avanturi. Snimak je objavljen 12. aprila i brzo je postao viralan, sakupivši preko 92 miliona pregleda i dva miliona lajkova.

Komentari su isključeni nakon brojnih kritika na račun autora, prenosi NDTV.

U međuvremenu, video je šerovan na drugim mrežama, gde su brojni ljudi izrazili zabrinutost zbog ovakvog ponašanja. Bilo je i onih koji su tražili od policije da preduzmu mere protiv aktera.

“Nijedna ozbiljna i osetljiva osoba neće ovo uraditi. Nemojte se šaliti sa životom, svašta može da se desi, neko može i da te udari”, napisao je jedan korisnik.

Drugi se nadovezao: “Najgluplja stvar koju sam video u životu”.

Treći je istakao: ”Život je neprocenjiv, neko je zauzet glupim šalama, igranju sa životom, i gde je zakon da ga stave iza rešetaka“.

(Kurir.rs/Telegraf/J.M.)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track