"BOŽE SAČUVAJ KOME SVE ŽENE RAĐAJU DECU" Otac otkrio pol bebe, SUPRUGU NIJE HTEO NI DA POGLEDA, svi zgroženi njegovom reakcijom
Foto: Printscreen

bizarno ili ne?

"BOŽE SAČUVAJ KOME SVE ŽENE RAĐAJU DECU" Otac otkrio pol bebe, SUPRUGU NIJE HTEO NI DA POGLEDA, svi zgroženi njegovom reakcijom

Ludi svet -

Svetski trend gala proslava i žurki sa dosta zvanica povodom otkrivanja pola bebe, zaludeo je buduće roditelje širom sveta, a stigao je i u Srbiju.

Nije retkost da neki od njih organizuju i profesionalce za proslave kako bi sve delovalo savršeno i skupo počev od keteringa, pića, slatkog stola, muzike, dekoracije, balona, torti i lutki u kostimima bebe.

Gala žurka

Sve je u roze i plavim nijansama, a u zavisnosti od preferencija roditelja bira se način na koji će se saopštiti kog je pola beba. Takođe, ovakve proslave postale su pravi hit na mrežama, gde broje milione pregleda i lajkova.

otkrivanje pola deteta
foto: Printscreen

U moru takvih videa, jedan je posebno privukao pažnju. Majka i otac odlučili su da saznaju pol deteta tako što će pritisnuti taster, nakon čega počinje da izlazi dim u roze ili plavoj boji, u zavisnosti od pola bebe.

Suprugu nije hteo ni da pogleda

Tenzija je bila velika, a kada su pritisnuli dugme počeo je da izlazi plavi dim, što označava da par očekuje dečaka. Otac je krenuo da trči po parku, skinuo je majicu i vikao sve vreme. Prisutni su bili oduševljeni, ali ne kao otac, koji je bio toliko srećan da je morao da skoči u vodu.

Njegova supruga se samo sklonila sa strane kada je videla šta je naumio da uradi. Nije se obazirao na prisutne već je odulučio da svoju sreću iskaže do kraja.

Svi zgroženi njegovom reakcijom

Ovaj video privukao je pažnju i korisnika društvenih mreža, pa je tako jedna korisnica X (nekadašnji tviter) iz Srbije podelila ovaj video uz komentar.

"Bože sačuvaj kome sve žene decu rađaju."

Kao po difoltu, usledila je lavina komentara, a svi su imali svoje mišljenje. Ono što se isticalo među komentarima bila je konstatacija da gospodin nije ni zagrlio niti poljubio svoju suprugu koja će to isto muško dete i da mu rodi.

Takođe, korisnici društvenih mreža nisu bili blagonakloni prema budućim roditeljima, optužujući ih da su snobovi, a na račun oca su izneli brojne kritike.

- Dete ima sve predispozicije da bude kreten na tatu- napisao je jedan korisnik.

- Baš me zanima reakcija na roze boju, buzdovan- dodala je druga korisnica.

- Ona je ovde samo inkubator. Ni pogledao je nije, a kamoli zagrlio, poljubio... Samoživ i zadrt- napisano je u nizu.

otkrivanje pola deteta
foto: Printscreen

- Pa dobro raduje se čovek možda bi isto bili i da je žensko...Možda mu je bila želja da ima sina ili slično...A ako se raduje što nije žensko onda je de***l..- napisala je korisnica na kraju.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track