Muškarac zaljubljen u gumenog zmaja, želi da ga oženi
Foto: Daily Mail

To je ljubav!

Muškarac zaljubljen u gumenog zmaja, želi da ga oženi

Ludi svet -
Mnogi od nas često odvajaju svoje slobodno vreme kako bi učinili nešto posebno za voljene osobe, međutim za jednog čoveka to znači da će vreme provesti sa „ljubavlju njegovog života“ – žutim zmajem na naduvavanje po imenu Lila.

Dvadesetogodišnjak Mark Iz Kalifornije nije u stanju da se odvoji od svojih 15 igračaka na naduvavanje poslednjih 6 godina, ali tvrdi da je zaljubljen u samo jednu – Lilu.Mark svako veče spava sa svojim ljubimcima, ali i kuva za njih kako bi mogli da mu se pridruže tokom obroka.Njegova omiljena igračka je žuti zmaj Lila sa kojom deli i postelju.Mark je za TV emisiju koja će biti emitovana na kanalu TLC izjavio da toliko voli Lilu da bi želeo da je oženi.

On kaže da je njegova zavisnost počela kada je imao 14 godina i kada je prvi put kupio gumenog kita za bazen. Od tada se ne odvaja od svojih igračaka.

Nakon što ga je posetio rođak Džoš Met i video da je situacija izmakla kontroli, zamolio ga je da ode kod psihologa. Mark je pristao i nakon nekoliko sesija sada se više druži sa ljudima, ali još uvek čuva svoje gumene igračke kod kuće.

http://www.youtube.com/watch?v=mi7LfdCm004

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track