OD VAS ZAVISI: Ostavila kokain i zgrnula milione!

Snaga volje

OD VAS ZAVISI: Ostavila kokain i zgrnula milione!

Ludi svet -
Deni Džonson je za dve godine od žene koja je živela u kolima i bila narkoman pokrenula svoj posao i postala multimilionerka

Deni Džonson (44) je otkrila kako je snagom volje od narkomanke i beskućnika postala multimilionerka. Časopis Forbes je pre nekoliko dana objavio članak o ženi koja je od beskućnice postala milijarderka za samo dve godine, a ona je svoju tajnu podelila u emisiji Tajni milioner (Secret Millionaire) TV ABC.

Deni je rođena u porodici narkomana, a kao mala je bila fizički i seksualno zlostavljana. Sa 17 godina je ostala u drugom stanju, a u 21. godini je živela na Havajima i radila je kao konobarica, živela je u automobilu, neprestano se drogirala.

Na Badnji dan 1990. kada se probudila na plaži ne znajući gde je i misleći samo kako da dođe do kokaina, odlučila je da promeni život iz korena.

"Tog bih bi prodala svoje telo samo da dođem do kokaina. Znala sam da mi se u budućnosti ne piše dobro", počela je svoju ispovest milijarderka.

Odlučila je da se ubije i zaronila je u more, ali je začula glas u svojoj glavi "Uzmi prostirač i idi" i odustala je. Vozila se 45 minuta kolima dok joj je u glavi odvijao pravi rat. Bila je u pravom transu. "Celo vreme mi je leva strana mozga govorila: 'Ovo ne bi trebalo da bude tvoj život, ne bi trebalo da piješ', a desna je govorila: 'Ti si promašaj, luzer, prljava si, gora od roditelja", prisećala se Deni.

Kad se idućeg jutra probudila u svom automobilu, pogled joj je pao na program za mršavljenje. Nazvala je proizvođača i raspitala se kako može da postane njihov zastupnik, ali ona nije imala dozvolu ni novac. Na svoju ruku je iznajmila govornu poštu, napisala oglas da prodaje program za mršavljenje i polepila ih po gradu.

Samo tri sata pošto ih je postavila, dobila je 25 narudžbine u vrednosti vredne 4.000 dolara. Nazvala je proizvođača, kupila programe koje su joj poslali na adresu jedne radnje i tako tako pokrenula posao.

U prvoj godini zaradila je prvi milion, druge godine postala je milijarderka i otvorila je 18 centara za mršavljenje širom zemlje, a godine 1996. prodala je posao i postala multimilionerka.

Deni Džonson je udata, ima petoro dece i četvoro unučadi.

http://www.youtube.com/watch?v=3OJs4PvaJmw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track