PONOVO ZAJEDNO: Posle deset godina pronašao svog psa
Foto: You Tube

Neverovatno

PONOVO ZAJEDNO: Posle deset godina pronašao svog psa

Ludi svet -
Nakon višegodišnjeg razmišljanja o tome šta se desilo njegovom starom psu, Džimi je odlučio da nabavi novog. Ubrzo potom, naletio je na psa sa najdužim ušima i najvećim srcem

Džimi Karpenter ni u snovima nije mogao da zamisli da će ga poseta internet stranici za usvajanje pasa spojiti sa njegovim nikad prežaljenim ljubimcem za kog deset godina nije znao gde je i kako je nestao.

Naime, nakon deset godina razmišljanja o sudbini svog psa, Džimi je odlučio da nabavi novog. Prilikom posete sajta sa oglasima za usvajanje ljubimaca, zainteresovao ga je trinaestogodišnji pas. Iako oglas nije imao fotografiju, privukao ga je opis kako se radi o starijem psu sa „najdužim ušima i najvećim srcem“ koji uprkos godinama novom vlasniku može da pruži još mnogo toga.

Opis ga je podsetio na njegovu Džindžer. Kontaktirao je organizaciju koja je objavila oglas i nakon što je dobio nekoliko fotografija znao je da je to njegova ljubimica.

Za to što je pas završio u skloništu za životinje kriva je njegova bivša supruga koja je psa bez njegovog znanja odnela u sklonište. Udomio ga je stariji bračni par koji ga je prošle godine vratio tamo gde završavaju neželjeni psi.

Sada, nakon 10 tužnih godina, Džindžer je ponovo sa svojim pravim vlasnikom.

http://www.youtube.com/watch?v=v4syAfF9XIY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track