LUDILO U RUDNIKU: Zbog Harlem šejka ostali bez posla
Foto: You Tube

Više im se ne đuska

LUDILO U RUDNIKU: Zbog Harlem šejka ostali bez posla

Ludi svet -
15 zaposlenih u rudniku zlata "Agnew" na zapadu Australije samo nekoliko dana nakon što su zaplesali "Harlem šejk" i to objavili na Jutjubu dobili su otkaze

Grupa veselih rudara, koji su duboko pod zemljom u rudniku zlata zaplesali "Harlem šejk", zbog svoje razigranosti dobili su otkaze.

Novo internet ludilo grupu australijskih rudara koštalo je posla. Naime, 15 zaposlenih u rudniku zlata "Agnew" na zapadu Australije samo nekoliko dana nakon što su zaplesali "Harlem šejk" i to objavili na Jutjubu dobili su otkaze.

Otkaz su dobili i oni koji su ples samo posmatrali. Uprava rudnika, koji je u vlasništvu jedne južnoafričke kompanije, objasnila je da je plesom prekršen pravilnik o sigurnosti.

Jedan od rudara sa snimka rekao je da se ekipa samo malo zabavljala. "Harlem šejk" je, inače, postao popularan posljednjih nekoliko nedelja i na pravom je putu da izludi svet u najmanju ruku istim intenzitetom kao "Gangnam Stajl".

U međuvremenu je na Fejsbuku otvorena i stranica podrške otpuštenima, na kojoj su komentari podeljeni - neki podržavaju rudare, dok se drugi slažu da takav ples duboko pod zemljom ne bi trebalo dozvoljavati.

http://www.youtube.com/watch?v=ynw5eNBDtNw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track