ŽIVI SA 19 GLODARA: Moji pacovi me obožavaju!
Foto: Dejli Mejl

Ostavila muža zbog njih

ŽIVI SA 19 GLODARA: Moji pacovi me obožavaju!

Ludi svet -
Dopušta im da joj ližu usta, jedu iz njenog tanjira i slobodno trčkaraju po kući dok spava

Amerikanka Šantal Benks voli pacove više od ljudi uključujući i muža!

Zahvaljući dugorepim ljubimcima, Šantal je zvezda nove epizode serijala "Moja luda opsesija" koji se emituje na Diskaverijevom kanalu TLC.

Amerikanka živi ne sa jednim ili dva već sa 19 pacova u dvosobnom stanu. Ona ovim glodarima od kojih svaki ima ime dopušta da joj ližu usta, jedu iz njenog tanjira i slobodno trčkaraju po kući dok spava. Pacovima je, kaže, opčinjena još od svoje 16, a u međuvremenu je našla i čoveka koji može da živi s njenim neobičnim hobijem. Za njega se i udala i s njim rodila sina Kevina koji kaže da je umesto među braćom i sestrama odrastao među pacovima.

Ali, u međuvremenu je došlo do jačanja njene opsesije koja se ogledala u povećanju broja pacova. Kako ih je dolazilo sve više i više, njen brak je sve brže srljao u provaliju. Njena opsesija prema glodarima otela se kontroli i muž to više nije hteo da trpi niti da čuva njene pacove.

"Otišla bi u radnju za ljubimce i donela dva-tri komada. To je postajalo nepodnošljivo", kaže njen muž. Šantal na tu njegovu tvrdnju odgovara da on nikada neće niti razumeti niti imati vezu koju imaju ona i njeni pacovi dodajući da je, iselivši se iz porodične kuće, shvatila da je njihov brak gotov zauvek.

Šantal sada živi sa svojim pacovima u iznajmljenom stanu.

http://www.youtube.com/watch?v=hBRJA-p3Agg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track