SPAJDERMEN IZ UKRAJINE: Visi sa krana od 150 metara!
Foto: Dejli Mejl

Ne plaši se smrti

SPAJDERMEN IZ UKRAJINE: Visi sa krana od 150 metara!

Ludi svet -
Smrt je najgora stvar koja može da se dogodi, radije bio mrtav, nego povređen, kaže Mustang Vonted
1 / 8 Foto: Dejli Mejl

Snimci koji izazivaju vrtoglavicu pokazuju pravog Spajdermena koji visi sa solitera i ide na prstima po ivicama mostova.

Ovaj hrabri momak dolazi iz Ukrajine, ima 26 godina i zove se Mustang Vonted, a predpostavka je da mu je ovo pseudonim. On rizikuje svoj život milimetrima daleko od provalija dok se vere po kranovima i vrhovima zgrada.

"Strah ne postoji", kako Mustang voli da kaže, što i ne iznenađuje s obzirom na to čime se bavi ovaj ekstremni sportista.

"Ponekad mislim da sam robot. Ja ne osećam ništa.", kaže Mustang koji ne želi da otkriva svoje pravo ime. "Smrt je najgora stvar koja može da se dogodi. Svi umiru, ali ne žive svi onako kako žele. Ako se plašite svega, onda živite u sterilnoj laboratoriji.", ubeđen je Mustang.

Bivši pravni savetnik iz Kijeva još uvek nije imao nijednu ozbiljnu povredu, ali kaže da bi "radije bio mrtav, nego povređen" ako bi se dogodila neka nesreća.

Njegova vratolomija na jednom kranu u Kijevu visokom 150 metara, koja je usnimljena u januaru ove godine, ima preko 70.000 pregleda na sajtu Jutjub.

Jedina briga mu je policija koja nekad mora da interveniše i da ga zaustavlja u njegovim akrobacijama.

Mustangovi opasni i uznemirujući podvizi su mu obezbedili hiljade fanova na internete otkad je počeo pre deset godina.

http://www.youtube.com/watch?v=O_aw9VEQ4Hc
http://www.youtube.com/watch?v=oVzc4mOqe0Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track