DIRLJIVO: Dao joj 40 dolara jer joj je muž u Avganistanu
Foto: Dejli Mejl

Veteran

DIRLJIVO: Dao joj 40 dolara jer joj je muž u Avganistanu

Ludi svet -
Izvedi svog heroja na večeru kada se vrati kući. Hvala vam oboma. Njemu što se pridružio vojnim trupama i tebi što ga čekaš, pisalo je u poruci koju je na automobilu zatekla jedna Amerikanka

Priča o nesebičnom gestu jednog čoveka proširila se brzinom svetlosti.

Jedna mlada Amerikanka je ugledala 40 dolara na svom automobilu i poruku od nepoznate osobe. "Primetio sam nalepnicu na zadnjem delu vašeg automobila", na nalepnici je pisalo "Pola mog srca je u Avganistanu".

"Izvedi svog heroja na večeru kada se vrati kući. Hvala vam oboma. Njemu što se pridružio vojnim trupama i tebi što ga čekaš."

Ispod poruke je pisalo "Američki veteran" i "Bog vas blagoslovio."

Žena koja je dobila poruku, Samanta Ford, majka dvoje dece, odlučila je da odmah podeli na Fejsbuku fotografiju sa papirićem i pokaže ljudima kakva joj se divna stvar dogodila.

"Ne postoje reči koje bi opisale kako se sada osećam", izjavila je ona. Fotografiju je lajkovalo milion i po ljudi, ispod nje je napisano 43.000 komentara i "šerovana" je 200.000 puta.

Fordova je izjavila da je srećna što još uvek postoje ljudi kao što je ovaj veteran i da je ima sreće jer je zaljubljena u vojnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track