Odgledala film i našla sestru bliznakinju

Odgledala film i našla sestru bliznakinju

Ludi svet -
Anais Bordijer i Samanta Futerman su rođene u Južnoj Koreji, a jedna je usvojena u Americi dok je druga živela u Francuskoj

Anais Bordijer i Samanta Futerman su poreklom iz Južne Koreje, a obe su usvojene posle rođenja. Samanta je odrasla u Americi, a Anais u Francuskoj.

Anais Bordijer, strudentkinja iz Francuske, gledala je kratak snimak u kojem je glumi Samanta Futerman i činilo joj se kao da gleda sama sebe. Posle je otišla i pogledala celi film i odlučila da nađe devojku koja toliko podseća na nju.Kada je Anais otkrila da je i Samanta rođena 19. novembar 1987. godine, odlučila je da joj se javi.

"Pošto me je dodala kao prijatelja na Fejsbuku prvo što sam primetila jeste to da smo potpuno iste. Poslala mi je poruku i shvatila sa odmah da je to moja sestra bliznakinja", rekla je Samanta.

Devojke su razgovarale preko Skajpa i shvatile su da imaju mnogo toga zajedničkog od izgleda. Odlučile su da se nađu u Evropi i da urade DNK analizu kako bi 100 odsto bile sigurne da su sestre.

Anais i Samanta su istakle da ne znaju što ih čeka, a kažu i da su sigurne kako takvo nešto sigurno nije proživelo mnogo ljudi u svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track