ATENTAT UŽIVO: Ubici se zaglavio pištolj, pa krenuo da beži!
Foto: Printskrin

Mafijaška bruka

ATENTAT UŽIVO: Ubici se zaglavio pištolj, pa krenuo da beži!

Ludi svet -
Napadač je za sobom ostavio plastičnu flašu koju je koristio kao prigušivač, tako da je bio prinuđen da se ponovo vrati po nju, a tada je uspeo da za sobom ostavi kesu u kojoj je doneo pištolj, a sve su snimile kamere

SERTOLOVO - Nadzorne kamere pomoći će policiji da pronađe muškarca koji je nedavno pokušao da ubije Leonida Kolesnikova (56), generalnog direktora jedne kompanije u St. Peterburgu.Kolesnikov je došao oko 10 sati u Sertolovo, grad u blizini St. Peterburga i parkirao svoj automobil ispred kancelarije. U trenutku kada je Kolesnikov nameravao da izađe iz svog terenca, prišao mu je mlađi muškarac, uperio pištolj i pucao.

Metak je biznismena pogodio ali je on uprkos tome izašao iz vozila i zbunio napadača koji se potom dao u beg. Nesuđeni ubica potom je shvatio da nije obavio zadatak, te se okrenuo i dao u poteru za Kolesnikovim koji je, u međuvremenu, pobegao iza zgrade.

Napadač je podigao oružje i pokušao da zapuca u biznismena, ali mu je pištolj, u tom trenutku, zakazao, a atentator je bio prinuđen da podvije rep, sakrije oružje pod jaknu i pobegne.

Smotanosti napadača ovde nije bio kraj. Naime on je, na mestu zločina, zaboravio plastičnu flašu koju je koristio kao prigušivač, tako da je bio prinuđen da se ponovo vrati po nju, a tada je, da stvar bude zanimljivija, uspeo da za sobom ostavi kesu u kojoj je doneo pištolj.

Kolesnikova, koji je ranjen u ruku, pomoć je ukazana u bolnici, a lekari su naveli da mu je stanje ozbiljno, ali stabilno.

http://www.youtube.com/watch?v=H8QNIRgmmLw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track