SUVIŠE SEKSI: Ovo je lepotan koji je proteran iz Saudijske Arabije!
Foto: You Tube

SUVIŠE SEKSI: Ovo je lepotan koji je proteran iz Saudijske Arabije!

Ludi svet -
Verska policija u ovoj konzervativnoj državi izbacila je Omara sa još dvojicom muškarca sa jednog festivala u Rijadu i deportovala ih nazad u Abu Dabi

Internet bruji od spekulacija da je Omar Borkan Al Gala, pesnik, glumac i fotograf iz Dubaija, jedan od trojice muškaraca proteranih iz Saudijske Arabije jer su "previše privlačni za tamošnje žene”.

Verska policija u ovoj konzervativnoj državi izbacila je Omara sa još dvojicom muškarca sa jednog festivala u Rijadu i deportovala ih nazad u Abu Dabi. U Saudijskoj Arabiji vladaju stroga pravila u ponašanju između muškaraca i žena koji nisu u rodu.

"Zvaničnik festivala je rekao da su trojica Emiraćana uklonjena zbog toga što su previše zgodna i zato što se Komisija za promovisanje vrlina i sprečavanje poroka zabrinula da bi posetiteljke mogle da se 'zagledaju' u njih” objavljeno je u jednim arapskim novinama.

Iako još nema zvanične potvrde da je Omar Borkan jedan o trojice izgnanika, Al Gala je na svojoj Fejsbuk stranici objavio link sa tom vešću uz komentar: „Lepota žene nalazi se u njenim očima, jer su to vrata do njenog srca, mesta gde počiva ljubav”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track