Najnovije vesti

DEFORMISALA SE: Ubrizgavala u lice jestivo ulje

Zavisna od plastičnih operacija

DEFORMISALA SE: Ubrizgavala u lice jestivo ulje

Ludi svet
Hang Mioku je pošto je ostala bez silikona počela da u lice ubrizgava jestivo ulje

Korejka Hang Mioku (48), koja je zavisna od plastičnih operacija, deformisala je lice ubrizgavanjem jestivog ulja. Mioku je prvu plastičnu operaciju imala u 28 godini i odmah se "navukla". Ubrzo se preselila u Japan, gde je nastavila sa zahvatima, uglavnom na licu. Operacije su se nizale, a nakon svih pokušaja da se ulepša, njeno lice je postalo neprepoznatljivo i otečeno.

Iako se okolina zgražavala, Mioku je i dalje mislila da je prelepa, ali da joj fali "samo još jedna operacija". Uporno je odlazila hirurzima, sve dok nisu počeli da odbijaju njene zahteve. Jedan lekar joj je rekao da verovatno pati od zavisnosti, što je Korejku pogodilo, pa se vratila kući u Koreju, gde je čak ni roditelji nisu prepoznali. Kada su shvatili da je žena deformisanog lica zaista njihova ćerka, odveli su je na tretman za lečenja ovisnosti.

Terapija je bila preskupa, pa se Mioku ubrzo vratila starom načinu života. Uspela je da pronađe doktora koji je pristao da joj daje silikonske injekcije i koji joj je čak dozvolio da nosi doze silikona kući, kako bi mogla sama da ih ubrizgava u lice. Kada su se zalihe silikona istrošile, prešla je na jestivo ulje. Lice joj se toliko uvećalo i izobličilo, da su joj djeca nadenula nadimak "Ventilator".

Nakon što se Mioku pojavila u emisiji na lokalnoj televiziji, gledaoci su se sažalili i skupili novac za operaciju smanjivanja lica. Hirurzi su prvom operacijom sa lica Korejke uklonili 60 grama strane supstance i još 200 grama sa njenog vrata. Usledilo je još nekoliko zahvata, tokom kojih je licu vraćena normalna veličina, ali su ožiljci ostali. Mioku je nakon svega izjavila da bi volela da joj se vrati njeno staro lice.

http://www.youtube.com/watch?v=K3svFX1D16Q

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...