UŽIVO NA NETU: Ima samo 100 kg, hoće 200!
Foto: You Tube

Ovo se ne viđa svaki dan

UŽIVO NA NETU: Ima samo 100 kg, hoće 200!

Ludi svet -
Dok je većina mladih žena opterećeno teretanom i dijetama, jedna dvadesettrogodišnja Britanka radi upravo ono suprotno – namerno se goji, a ponekada čak pomoću levka ubacuje hranu u sebe

Dvadesettrogodišnja Britanka, Tami Jang namerno povećava svoju težinu za 19 kilograma na svakih šest meseci. Trenutno je teška 101 kilogram, a krajnji cilj je da dostigne težinu od 200 kilograma.

Dok je većina mladih žena opterećeno teretanom i dijetama, jedna dvadesettrogodišnja Britanka radi upravo ono suprotno – namerno se goji, a ponekada čak pomoću levka ubacuje hranu u sebe.

Tami Jang je nekada bila zdrava devojka koja je nosila uske farmerke, volela da igra odbojku i izlazi s prijateljima. Ali, ona je najednom odlučila da želi da se ugoji što je pre moguće, zbog čega dnevno troši i do 70 funti na hranu – pileća krilca, kutije krofni, čitave blokove sira.

Mlada devojka ima obožavatelje širom sveta, kojima su fetiš gojazne devojke. Lekari je stalno upozoravaju da dovodi u rizik svoje zdravlje i skraćuje sebi život. Međutim, odlučna u svojoj nameri ona slavi svaki dobijeni kilogram.

Nikada nisam bila srećnija nego u ovom procesu gojenja, ništa me neće zaustaviti da ostvarim svoj san. Znam da je ekstremno, ali to nije ničija stvar – hrana me čini srećnom. Ako se ja pitam ne postoji ništo što je ‘preveliko’

Tamin režim ishrane podrazuma unos 30 krofni dnevno, kao i veliki broj palačinki i drugih poslastica. Par dnevo potroši i do 70 funti na brzu hranu kako bi podmirio Tamin apetit.

Počinjem dan velikim brojem vafala, krem sirom, slaninom i kobasicom, a onda se u podne uputim u Mek na par burgera. Sir bih mogla da jedem čitav dan, a onda za večeru picu ili meksičku hranu. Na kraju dana popijem visokokalorični šejk koji mi Johan sipa kroz levak. Levak mi služi da ga popijem čak i kada sam sita”, kaže ona.

Zbog namernog gojenja Tami zarađuje i do 1000 funti mesečno budući da dobija bezbroj zahteva od ljudi koji je posmatraju uživo putem kamere dok jede. Naravno, sa porastom kilograma zarađivaće još više.

Njenom dečku ne smeta pažnja koju dobija od drugih muškaraca putem interneta: “Volim je kakva god ona bila

Doktorka Klod Matar još jednom upozorava da Tami ugrožava svoje zdravlje.

Ona veoma ugrožava svoje zdravlje i nadam se da će se uskoro dozvati pameti

http://www.youtube.com/watch?v=6cQZTznskjI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja