ŠOFERČINA: Hrvat (27) ima 302 prekršaja!
Foto: Reuters

ŠOFERČINA: Hrvat (27) ima 302 prekršaja!

Ludi svet -
Rekord je postigao pošto je 82 puta uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, 39 puta je vozio pod uticajem alkohola, a 58 puta sedeo za upravljačem neregistrovanog vozila

OSIJEK - Meštanin Darde u Hrvatskoj ima samo 27 godina, a već drži mnoge neslavne rekorde u saobraćajnim pekršajima, pošto mu je nesreća koju je uzrokovao proteklog vikenda bila 302. prekršaj po redu.

Rekord je postigao pošto je 82 puta uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, 39 puta je vozio pod uticajem alkohola, a 58 puta sedeo za upravljačem neregistrovanog vozila.

Pri sumiranju njegovih prekršaja proteklih godina, policija je došla i do drugih zapanjujucih brojki. Naime, izazvao je četiri saobraćajne nesreće, sedam puta je smeštan u policiju do otrežnjenja, a pet puta je uhvaćen kako upravlja motornim vozilima pre dobijanja vozačke dozvole.

U skladu s takvom reputacijom, njime se često bavio i Prekršajni sud, pa je tako do sada skupio 299 zatvorskih dana.

Poslednja saobraćajna nesreća, koju je izazvao u noći između subote i nedelje, srećom je prošla bez ljudskih žrtava, a "nastradala" su samo dva plastična kontejnera za smeće i njegov automobil.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track