HOLIVUDSKI: Najorginalnija pozivnica za svadbu ikad viđena

Ljubav na filmu

HOLIVUDSKI: Najorginalnija pozivnica za svadbu ikad viđena

Ludi svet -
U maniru holivudsog blokbastera Duško i Jovanka snimili su videopozivnicu za svadbeno slavlje. Kratki film sadrži sve najznačajnije trenutke njihovog života, od rođenja, upoznavanja i prosidbe koja je takođe bila filmska.

Duško i Jovanka Oljača iz Vukovara zauvek će pamtiti 12. maj kada su se venčali, a da svadbu zapamte i njihove zvanice čak i pre same svečanosti, pobrinuli su se video snimkom kojeg su slali umesto pozivnice.

U maniru holivudskog blokbastera Duško i Jovanka snimili su videopozivnicu za svadbeno slavlje. Kratki filmić sadrži sve najznačajnije trenutke njihovog života, od rođenja, upoznavanja pa i prosidbe koja je takođe bila filmska.

- Na ideju je došla supruga i to nekoliko dana pošto sam je zaprosio. I to je bilo iznenađenje - ispričao je Duško Oljača, gitarista iz Vukovara pričajući kako je zaprosio Jovanku.

Prosidbu je planirao tri meseca i za tu priliku je snimio film u trajanju od sedam minuta.

- Rekao sam njenoj prijateljici da je kako god zna i ume izvede u jedan kafić pod izgovorom da će tamo biti neka prezentacija posuđa koju će voditi moji prijatelji i da ona ide s njom da joj pravij društvo. Naravno, moja Jovanka nije ni trenutak posumnjala u to niti je očekivala išta drugo, a kamoli da ću je zaprositi - prisetio se Duško.

- Prijatelji su pustili taj moj filmić na veliki zidni TV pred 40-ak prisutnih ljudi, a ja sam čekao ispred lokala da dođe zadnja scena filma na koju ja upadam...

Kad smo počeli da planiramo svadbu supruga mi kaže ovim rečima:

- Zašto ne bi probao da napraviš pozivnicu u stilu videa kao što je bila prosidba?". I meni se, naravno, svidela ideja i idućih mesec i po doslovno sam proveo zatvoren u kući smišljajući šta i kako. Uz njenu pomoć ideje su se počele da rađaju i deo po deo sve se sklopilo, ispričao je Duško kako je nastala pozivnica koja je oduševila ponaosob svakog od 250 svatova.

http://www.youtube.com/watch?v=xIsnAqYrdGo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track