UZBUNA U ENGLESKOJ: Reporteri traže nestalog, a on im u kadru!
Foto: Youtube

UZBUNA U ENGLESKOJ: Reporteri traže nestalog, a on im u kadru!

Ludi svet -
Baš u trenutku kada se reporter pripremao da započne sa snimanjem, iz šume je mirno išetao stariji muškarac i krenuo prema njima

ENGLESKA - Neobična podudarnost dogodila se usred snimanja priloga o nestalom muškarcu. Naime, Robert Mekdonou (73) koji pati od demencije nestao je pre 14 sati iz svog doma u Limingtonu, a reporter Norm Karkos i televizijska ekipa upravo su o tome snimali prilog.

Ali baš u trenutku kada se Karkos pripremao da započne sa snimanjem, iz šume je mirno išetao stariji muškarac i krenuo prema njima. Da stvar bude smešnija, reporter čak i pozdravlja Mekdonouna ali i dalje ne shvata o kome se radi.

Međutim, ekipa i reporter ubrzo shvataju da je reč o “nestalom” čoveku koga je ekipa policajaca tražila više od 14 sati. Čim su shvatili o kome je reč, pozvali su nadležne jer je starac imao tragove krvi na rukama i košulji. Lekari su utvrdili da je sa njim sve u redu.

“Ponekad je sve u tajmingu. Dobre vesti i srećan završetak. Gospodin iza nas koga možete da vidite zapravo je nestali Robert Mekdonou", rekao je u svom prilogu Karkos

http://www.youtube.com/watch?v=jnqF81jq0-g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track