BEBA UMALO UMRLA: Lečili je od bubuljice, a zagnojilo se pero!
Foto: Vikipedija

BEBA UMALO UMRLA: Lečili je od bubuljice, a zagnojilo se pero!

Ludi svet -
Doktori pretpostavljaju da je dete progutalo ili udahnulo pero kroz nos, tako da se našlo u grlu, pa je vremenom organizam počeo da ga odbacuje kao strano telo

Roditelji sedmomjesečne Mie Vitington bili su veoma zabrinuti kada su primetili otok na vratu male devojčice.

Doktori su najprije pomislili da se radi o običnoj bubuljici koja se inficirala te su prepisali lekove i poslali devojčicu kući. Ali otok na vratu nije prestajala da raste pa su roditelji ponovo odveli devojčicu u bolnicu. Nakon što su doktori pregledali devojčicu primetili su da se otok povećao te su odlučili da postepenom drenažom istisnu bubuljicu.

Prema rečima Ejrona Vitingtona, devojčica je preživela neverovatne muke. Ali nekoliko dana nakon konstantne drenaže roditelji male Mie primetili su da iz rane viri neka vrsta niti. Nakon toga došao je pedijatar i polako povukao “nit”. Tada se, na opšte iznenađenje, pojavilo crno pero dugo pet centimetara.

Doktori pretpostavljaju da je dete progutalo ili udahnulo pero kroz nos, tako da se našlo u grlu, pa je vremenom organizam počeo da ga odbacuje kao strano telo. Ipak, bebina majka je istakla da je jedini jastuk punjen perjem koji imaju bio van bebinog domašaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track